Nawigacja MFD DX vs. Alpine

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nexus6
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 4847
    • Volkswagen

9835/9855/i nie wiem co z 2006 roku :diabelski_usmiech
    With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Antimatter
      Ambiente
      • 2005
      • 144

Zamieszczone przez Nexus6
      9835/9855/i nie wiem co z 2006 roku :diabelski_usmiech
      thnx

PS. na dniach odezwe sie do Ciebie w sprawie oleju [ok]
      --
      pozdrawiam
      Antimatter

Komentarz

• KLOCek
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 411

jak narazie bijesz pianę, słuchałeś tego sprzętu ? nie wydaje mi się
        tak, posiadam takie właśnie radio i jestem naprawdę zadowolony. Słyszałem już wiele nagłośnień i poza donośniejszym basem (dla mnie to nie robi wrażenia) niczym się tak bardzo nie wyróżniały. A może z moim uchem jest coś nie tak.... Może po prostu nie odczuwam różnicy, a jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać ?

niewiele ich sprzedano, a ich nabywcy jakoś "chętnie" sie ich pozbywają, zmieniając nawet na "słabsze" modele
        Niewiem czym możesz poprzeć swoją informację, ale ja, żeby kupić swoje radyjko czekałem z 3-4mc-e. Tych radyjek nie ma, a jeśli są, to albo od amatorów cudzej własności, albo z niemiec.

więc byłoby dobrze gdybyś wskazał w którym miejscu 7998R jest "idealnym rozwiązaniem",
        bo to ani "rewelacyjnie" nie gra, ani nie wygląda, walory użytkowe tez przecietne
        Przede wszystkim tym, że nie przejmujesz się całkowicie o panel. Przy ciemnych szybach i doklejeniu tendentego złącza z uszkodzonego FIRSTa nikt Ci radia nie wydłubie. To chyba jedt bardzo duży plus. Poza tym wg mnie, gra naprawdę przyzwoicie.

(nie chcem się już więcej z kimkolwiek wdawać w dyskusję, które radio jest lepsze, gdyż nie jestem natyle znawcą w tym temacie. Poza tym jednym do szczęścia wystarczy Octavia, innym 7demka to zamało)

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez KLOCek
          jak narazie bijesz pianę, słuchałeś tego sprzętu ? nie wydaje mi się
          tak, posiadam takie właśnie radio i jestem naprawdę zadowolony. Słyszałem już wiele nagłośnień i poza donośniejszym basem (dla mnie to nie robi wrażenia) niczym się tak bardzo nie wyróżniały. A może z moim uchem jest coś nie tak.... Może po prostu nie odczuwam różnicy, a jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać ?
          można było kupić lepiej grający sprzęt i to napewno za mniejsze pieniądze,
          więc to raczej ty przepłaciłeś :diabelski_usmiech

niewiele ich sprzedano, a ich nabywcy jakoś "chętnie" sie ich pozbywają, zmieniając nawet na "słabsze" modele
          Niewiem czym możesz poprzeć swoją informację, ale ja, żeby kupić swoje radyjko czekałem z 3-4mc-e. Tych radyjek nie ma, a jeśli są, to albo od amatorów cudzej własności, albo z niemiec.
          chocby niewielką podażą tego modelu na rynku - kupili go tylko Ci którym go "wciśnięto' w firmach CA,
          jak do tej pory wszystkie egzemplarze charakteryzują się bardzo wysokim spadkiem wartości - chyba największym jeśli idzie o sprzet Alpine'a

a skoro Ty jeszcze "czekałeś" na ten sprzęt, to chciałbym zobaczyc minę tego szczęśliwca który pozbył się niechodliwego towaru :diabelski_usmiech

Komentarz

• KLOCek
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 411

można było kupić lepiej grający sprzęt i to napewno za mniejsze pieniądze,
            więc to raczej ty przepłaciłeś
            na przykład co ? coś z czym musiałbym się bawić z panelem ? jak tak, to dziękuję. dziennie robię ok 100km po Wrocławiu i jakieś 10-15 razy wychodzę z auta, więc mam dosyć wyciągania czegokolwiek. Tu samo mi się chowa, i mam wyszstko w du_ie, a jakbym miał zdejmować panel 15 razy dziennie to też by mnnie taki sam szlak trafiał jak wcześniejsze wiciąganie mojego Bremena MP74.

jak do tej pory wszystkie egzemplarze charakteryzują się bardzo wysokim spadkiem wartości - chyba największym jeśli idzie o sprzet Alpine'a
            cały czas (podobno od około 2 lat urzywki oscylują między 1500-2000zł. Spadek oczywiście jest, ale bezpośrednio po zakupie (koszt nowego ok 5000zł)

a skoro Ty jeszcze "czekałeś" na ten sprzęt, to chciałbym zobaczyc minę tego szczęśliwca który pozbył się niechodliwego towaru
            radio kupiłem przez allegro
            popatrz się na aukcje tych radyjek, jak się ludzie o nie "biją" np: http://www.allegro.pl/item86000011_a...fantom_xl.html :szeroki_usmiech

Komentarz

• Nexus6
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 4847
              • Volkswagen

a skoro Ty jeszcze "czekałeś" na ten sprzęt, to chciałbym zobaczyc minę tego szczęśliwca który pozbył się niechodliwego towaru
              radio kupiłem przez allegro
              popatrz się na aukcje tych radyjek, jak się ludzie o nie "biją" np: http://www.allegro.pl/item86000011_a...fantom_xl.html :szeroki_usmiech
              niech Ci dobrze służy i obyś miał tylu chętnych przy jego dalszej odsprzedaży :diabelski_usmiech

Komentarz

• KLOCek
                Rider
                S_OCP Member
                • 2005
                • 411

służy mi znakomicie i nie przejmuje się potencjalnymi kupcami, gdyż narazie nie chcę go odsprzedawać.

(nawiasem, dwa razy dzwonił do mnie handlerz od którego kupiłem radyjko z pytaniem, czy mi się nie znudziło, i nie chcę go przypadkiem odsprzedać nawet za niewiele wyższą cenę)

:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...