robertobadzio,
Co to za radio
Zwiń
X
-
Poczytaj moje posty. Ja juz mielem chyba wszystko streamy, columbus, nexus itd. ale cruise jest w mojej ocenie najgorszy.
Czemu:
nie dziala parctronic i climatronic, nie pokazuej temp
Dziala tylko na oryginalnych plytach blaupunkta, wypalane nie dzialaja i nie ma lewego firmware do tego urzadzenia. Koszt plyty orygnialnej horendalny. Pokrycie tez nie powala. lepiej juz wlozyc nexusa.
pozdrawiamZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Wiem,że z tymi mapami to jest straszna lipa. Ja mam jednak problem z ustawieniem samych stacji radiowych - nie zmieniają mi się samoistnie fale jak się przemieszczam i co chwilę gubi mi zasięg. Złości mnie to niemiłosiernie. W ogóle zastanawia mnie czy przez zakupem nie podmieniono mi radia bo auto mam z 2007 roku w wersji elegance a radio z tego co już się zdążyłem zorientować jest jedno ze słabszych. Ogólnie jakość dźwięku jest słaba w porównaniu do mojego starego autka Volvo V40 z 98 roku - sprzedanego w sobotę . Cóż...Grunge is not death
Komentarz
-
-
To w jakie radio fabrycznie wyposazony byl twoj samochod, mozesz sprawdzic po numerze VIN lub po kodach wyposazenia z ksiazki serwisowej lub w bagazniku.
Mysle jednak ze jestes w błedzie, bo Cruise był wkładany do Elegance. Zreszta jeżeli chodzi o jakosc dzwieku to nie odbiega jakos znacznie od Stream i MFD2. Ta nawigacja to jedyna fabryczna mozliwosc posiadania zarono nawigacji jak i MP3.
Jeżeli radio tak kiepsko gra to obstawiam uszkodzona antene/wzmacniacz. Najlatwiej bylo by to sprawdizc podpinajac samochod do kompa.Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Poczytałem te instrukcje i już dokładnie wiem czego szukam. Chodzi mi o funkcję AF czyli automatyczne dostrajanie radia do lepszej częstotliwości. Czy jest to w tym radyjku, bo przetrzepałem ustawienie jak tylko się dało a nic takiego nie znalazłem. W instrukcji też nic nie znalazłem na ten temat.
Objawia się to tym że jak jadę na dłuższym dystansie to radio samo nie zmienia fali i po pewnym dystansie radio przestaje grać i ręcznie muszę szukać go od nowa. Strasznie uciążliwa sprawa. Ma ktoś takie Radio i wie jak to ustawić ??Grunge is not death
Komentarz
-
Komentarz