Naprawdę szkoda kasy na taki szajs...
Sam przerabiałem te pseudo kamerki, aż wreszcie doszedłem do DODa LS460W i to jest to czego oczekuję....
Przerabiałem wiele kamerek i wiem to z autopsji że gówno dasz gówno masz... W tym przypadku niestety jakość kosztuje...
BTW. Cytat z aukcji:
"Dodano 2014-11-25 17:05
W związku z oczekiwaniem na dostawę wszystkie przedmioty zakupione na tej aukcji będą wysyłane ok. 2.12.2014 r.
Przepraszamy za utrudnienia."
Kupuje w krainie Wafli ryżowych (ChRL) i sprzedaje z przebitką...
A te diody IR rozje....bały mnie :haha: Co one mają oświetlić na drodze??? Chyba coś do 50cm przed obiektywem...
A i nie jest to na pewno F.HD piksele są "naciągnięte" do 1080i - nie za taką cenę taka matryca...
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
jakość dobra... chyba nic więcej nie potrzeba... cena też atrakcyjna... zobaczymy jak Miszka ona będzie tobie działała w dalszej czasowej eksploatacji...
W ciągu dnia, jakby niezbyt dobrze - widoczna pikseloza.
Bardziej czytelny wydaje się w nocy - bo noc ją przykrywa - nawet (o dziwo) widać rejestracje na żółtym tle.
Tak, właśnie na 1080p HD widzę pikselozę - spójrz np. na pobocze (trawniki) i tuż przed samochodem.
Trochę dziwne, że w nocy wygląda to nawet dobrze, wręcz super. :shock:
Ale jak dla mnie, to nie chciałbym jednak tej kamerki.
A teraz powiedz proszę, za ile pensów kupiłeś ten sprzęt (?)
Cześć planuje kupić do mojej Octavii rejestrator, aktualnie posiadam Go clever (jakiś szajs za 79zł) Teraz planuje kupić coś ze "Stajni" Mio. Co sądzicie o 358 lub 528? Pozdrawiam
hsurim, kilka mies temu placilem 60GBP wydaje mi sie ze nie jest to duzo w porownaniu z kamerkami tanimi. Szczerze mowiac ta kupilem zeby tak naprawde wyprobowac co i jak. Nastepna bedzie juz z wyzszej polki. Chociaz jak narazie ta daje rade. Mialem kilka problemow ale dzieki sprzedawcy i "forum Mini0803" wszystko dziala jak nalezy. Dodatkowo dzieki modulowi GPS zapisuje dane i w odpowiednim odtwarzaczu mozna odczytac wszystkie parametry lacznie z tym ze przebieg trasy wyswietlany jest na mapach google.
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
No ... jej funkcje są jak najbardziej przydatne.
Ale ten obraz, jak na 1080p, to w dzień nie jest jakiś szczególny - może to tylko taki egzemplarz trafiłeś.
hsurim, mnie to wystarcza. Pamietaj ze wrzucajac na YT filmy traca na jakosci. Ogladajac na PC wszystko wyglada ladnie pieknie.
Moze zmien na 720p i sprawdz czy lepiej. Ogolnie po wlaczeniu filmiku n YT musze przelaczyc na HD a nastepnie przewinac do poczatku inaczej nie zaskakakuje.
Z innej storny auto w ruchu wiec biekty dalsze moga byc nieco niewyrazne bo ostrosc ustalona jest na jednym poziomie.
[ Dodano: Wto 09 Gru, 14 13:46 ]
Tak wyglada screenshot z playera na kompie.
Filmik robiony przy 130 km/h.
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
Teraz planuje kupić coś ze "Stajni" Mio. Co sądzicie o 358 lub 528? Pozdrawiam
Przewróć kilka stronek i poczytaj...
Już było...
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz