Rejestrator jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marvin7
    Drive
    • 2011
    • 98

Czy taki zestaw będzię z sobą współpracował?

Neonet to sieć sklepów AGD RTV GSM IT w Polsce. Najlepsza jakość obsługi, najniższe ceny, raty 0% (RRSO 0%), promocje cenowe, rabaty, transport do klienta. Porozmawiajmy o dobrych ofertach.

Komentarz

• Rosomak
      L&K
      • 2011
      • 1365
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

marvin7, tak, ale po pytę Ci taka droga karta?
      Na allegro kupisz kartę mSD 32GB class 10 za 70 zeta z przesyłką też dobrej klasy typu ADATA, KINGSTON...
      Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
      http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
      Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...

Komentarz

• METALLICA
        Drive
        • 2009
        • 78

A jak nie to tu masz za 55 zł
        Karta Kingston SDC 32GB Micro SD Secure DigitalCard High Capacity Class 10 bez adaptera SDC10/32GBSP, super cena, szybka wysyłka. Sklep ProLine.pl
        OCTAVIA 2 FL MINT 1.6 MPI + GAZ Landi Renzo
        CITIGO 1.0 MPI + GAZ Landi Renzo

PIŁEŚ NIE JEDŹ - JECHAŁEŚ NIE DZWOŃ

Komentarz

• marvin7
          Drive
          • 2011
          • 98

Zamieszczone przez mkania777
          marvin7, tak, ale po pytę Ci taka droga karta?
          Na allegro kupisz kartę mSD 32GB class 10 za 70 zeta z przesyłką też dobrej klasy typu ADATA, KINGSTON...
          Mam bony do MM, muszę coś za nie kupić.
          Chciałem Mio 358 to nie mogą mi tego sprowadzić.
          Chciałem kartę pamięci wziąć, a z tego co widzę to też mało opłacalne...

Komentarz

• Rosomak
            L&K
            • 2011
            • 1365
            • Octavia II (1Z3)
            • BSE 1.6 MPI 102 KM

marvin7, to na ch...j takie bony, jak karta pamięci kosztuje prawie 4x więcej niż normalnie!!! sic!
            Ceny to mają z księżyca...
            Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...

Komentarz

• marvin7
              Drive
              • 2011
              • 98

Zamieszczone przez mkania777
              marvin7, to na ch...j takie bony, jak karta pamięci kosztuje prawie 4x więcej niż normalnie!!! sic!
              Ceny to mają z księżyca...
              Co zrobisz? Nic nie zrobisz.
              Mam parę darmowych stów do MM
              Nie wiem co za nie kupić, więc wygrałem karte...

Komentarz

• endryu
                RS
                • 2006
                • 3773
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez marvin7
                Mam parę darmowych stów do MM
                Sprzedaj karty i masz dutki :yay:
                O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
                O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
                =================================================

Komentarz

• Rosomak
                  L&K
                  • 2011
                  • 1365
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

marvin7, idz do MM i opchnij te karty przy kasie..

Komentarz

• SP9XWW
                    Rider
                    • 2009
                    • 579

Zamieszczone przez krissos
                    Jakich używacie programów do obróbki filmów (chodzi mi o przycinanie) Nagrywam po 5 min, a dziś przypadkiem trafił mi się idiota na czerwonym i mam zamiar po raz pierwszy podesłać filmik tam gdzie trzeba :diabelski_usmiech
                    Poszukaj tego softu RegistratorViewer. Albo daj mi namiary na maila na priv - podeślę Ci bezpośrednio...
                    Vy 73! de S!@w

Komentarz

• krissos
                      Elegance
                      • 2011
                      • 840
                      • Honda
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

SP9XWW, Poszło pw
                      "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                      ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• piernik
                        Elegance
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 975
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez METALLICA
                        Ja osobiście polecam

przyszło parę dni temu jak dla mnie rewelacja w tej cenie
                        Przechodzi to przez urząd celny? Naliczane są jeszcze jakieś opłaty w PL?

Komentarz

• Rosomak
                          L&K
                          • 2011
                          • 1365
                          • Octavia II (1Z3)
                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

piernik, zawsze przechodzi przez urząd celny. To urząd Celny sprawdza czy nałożyć cło opłaty celne oraz Vat.

Komentarz

• piernik
                            Elegance
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 975
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

A są jakieś kwoty od których dopiero ciągną cło?
                            Sory że pytam ale jestem totalnym lajkonikiem w tych sprawach

Komentarz

• Rosomak
                              L&K
                              • 2011
                              • 1365
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

piernik, VAT od 22jełro
                              cło od 150jełro

ale jak walną Ci Vat to i doliczą koszty postępowania celnego.

wtedy jeżeli otworzą paczkę a tam faktura to na jej podstawie liczą, jak nie ma, a będą chcieli sprawdzić to zapytają się Ciebie abyś przedstawił rachunki na zakup itp, lub oświadczenie (zdarza się to).
                              Jak dolicza cło i Vat to wtedy przysyłają dalej pocztą i kroi Cię listonosz, jak pobranie.

Komentarz

• krissos
                                Elegance
                                • 2011
                                • 840
                                • Honda
                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

mkania777, jak to idzie z US to nie euro tylko $ i wtedy jest suma do 49$ bez cła
                                Tylko że cło to najmniejszy koszt większy się robi jak wezmą paczkę i przechodzi całą procedurę celną.
                                "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."

Komentarz

• METALLICA
                                  Drive
                                  • 2009
                                  • 78

Z perspektywy kilkutygodniowego użytkowania G1WH, rejestrator super, jakość nagrań dzień i noc bardzo dobra, obsługa prosta i intuicyjna ale uchwyt jednak totalna badziew zwłaszcza przyssawka, po jakimś czasie w ogóle nie trzyma . Uchwyt ma jednak jeden wielki plus jest krótki i po montażu mi udało się całkowicie schować go za lusterkiem tak że rejestratora od wewnątrz kabiny jako kierowca w ogóle nie widzę .
                                  Ja dokupiłem od DOD LS300W

ten uchwyt o niebo lepszy przyssawka trzyma tak że można się wieszać po montażu z rejestratorem nic nie lata o niebo większa regulacja jest tylko jeden ale jak dla mnie duży problem uchwyt jest trochę za długi i nie da się rejestratora schować całkiem za lusterkiem jak z uchwytem oryginalnym który przychodzi z G1WH i z tym uchwytem rejestrator wychodzi dużo poza lusterko jest całkowicie widoczny od wewnątrz samochodu patrząc od kierowcy, .
                                  Tak źle tak nie dobrze - poszedłem na kompromis wymieniłem przyssawkę w oryginalnym co przychodzi z rejestratorem i jest super, a wymiana jest banalnie prosta odkręcasz jedną śrubkę i przekładasz tylko końcówki z przyssawką, końcówki z przyssawką są raczej standardowe mi pasowały wszystkie jakie miałem w innych uchwytach tak że jak ktoś ma jakiś uchwyt od komórki co dobrze trzymał przekłada i jest ok . Po tej małej modyfikacji nie mam żadnych uwag do sprzętu ja jestem bardzo zadowolony
                                  OCTAVIA 2 FL MINT 1.6 MPI + GAZ Landi Renzo
                                  CITIGO 1.0 MPI + GAZ Landi Renzo

PIŁEŚ NIE JEDŹ - JECHAŁEŚ NIE DZWOŃ

Komentarz

• mackowski
                                    Rider
                                    • 2008
                                    • 310
                                    • Superb III (3V3)
                                    • AZV 2.0 TDI 140 KM

Panowie, z co powiecie na temat tego cuda: http://www.euro.com.pl/rejestratory-...ivue-538.bhtml
                                    Miał ktoś z nim styczność? Cena ok, więc tak się zastanawiam czy nie go nie kupić.. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze i opinie.
                                    O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
                                    Maciej
                                    Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..

Komentarz

• Rosomak
                                      L&K
                                      • 2011
                                      • 1365
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

mackowski, ja mam to MIO 538 i powiem szczerze że nie jest on wcale lepszy od 366 oraz 388. Ba nawet zasugeruje stwierdzenie że wykonanie chociażby przycisków lepsze jest w MIO 366 oraz 388 (pod względem naciskania - reakcji). Niby lepsza optyka, ale obraz wcale nie i to mimo różnych ustawień EV oraz HDR które testowałem. Nie wiem czy nie wrócę do swojego MIO 388.
                                      Jeżeli komuś nie zależy na GPSie to można kupić MIO 366 i nie będzie różnicy.
                                      Po za tym wprowadzone przez MIO - nowość - 538 ma teoretycznie lepszy (jaśniejszy) obiektyw a jest tańsze od 388 więc... no właśnie.
                                      Aha.. piszę swoją opinię bo używam MIO 366, 388 oraz 538. (Miałem 338 oraz 358).

Komentarz

• mackowski
                                        Rider
                                        • 2008
                                        • 310
                                        • Superb III (3V3)
                                        • AZV 2.0 TDI 140 KM

No własnie chciałem kupić 366 w tym sklepie, ale niestety ostatnio zniknął z oferty i pojawiły się te właśnie "nowości". Czyli sugerujesz aby poczekać ew na 366 i wstrzymać się z 528 lub 538? Niestety 388 jest sporo droższy, a chciałem przeznaczyć na ten gadżet max 500-550 zł..
                                        Maciej
                                        Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..

Komentarz

• Rosomak
                                          L&K
                                          • 2011
                                          • 1365
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

To zależy czego potrzebujesz. Jak nie chcesz GPSa, to kup 366 bo to jest to samo co 388 ale bez GPSa.
                                          Ja mam to 538 i nawet Ci napisze, że wyświetlacz nawet jest gorszej jakości niż w 366 i 388. Wiem, że wyświetlacz to mały browar, ale wqrwia mnie jego słaba jakość jak chcę ustawić filtr polaryzacyjny aby dobrze tłumił, to mało co widać... (ostrość, rozdzielczość).
                                          Wiadomo, jak chcesz GPSa to weź 538, bo 388 jest droższy.

Komentarz

• mackowski
                                            Rider
                                            • 2008
                                            • 310
                                            • Superb III (3V3)
                                            • AZV 2.0 TDI 140 KM

Przekonałeś mnie. W takim razie kupuje 366 bo na mam parcia na ten GPS..
                                            Dzięki mkania777
                                            Maciej

Komentarz

• Rosomak
                                              L&K
                                              • 2011
                                              • 1365
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

mackowski, tylko do tego MIO MiVue 366 zakup filtr polaryzacyjny.

Ało taki ło... :hmm

Komentarz

• krissos
                                                Elegance
                                                • 2011
                                                • 840
                                                • Honda
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

mackowski, Jak byś zamawiał filtr to daj znać, może się skusze to by przesyłka taniej wyszła.

Komentarz

• giiiienek
                                                  Ambiente
                                                  • 2007
                                                  • 242

Mam pytanie jak jest z rejestratorem G1WH czy po podaniu zasilania nagrywanie uruchamia się automatycznie?

Komentarz

• leonn
                                                    RS
                                                    • 2011
                                                    • 2726
                                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez krissos
                                                    mackowski, Jak byś zamawiał filtr to daj znać, może się skusze to by przesyłka taniej wyszła.
                                                    Jak byście zamawiali ten filtr do 366, to i ja się piszę jak by co

Komentarz

Pracuję...