Rejestrator jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • siemi1
    L&K
    • 2012
    • 1287
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BMM 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez klon
    posiadam i jestem zadowolony . działa lepiej niż prestigio ( w mocy np więcej widać ) także polecam . kupowałem przez ali i czekałem misiąc pocztą , ale bez cła . jedyny minus to zasilacz mocmo szumi i zakłuca radio
    próbowałes na jakims innym zasilaczy to jest standardowe mini USB z tego co widzę, jakie parametyry ładowraki?
    Spalanie - Motostat.pl
    Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
    Moja OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS
    Sprzedam na OLX!!

Komentarz

• Hapsburg12
      Classic
      • 2013
      • 28

Koledzy orientujecie się czy jest jakiś wart polecenia rejestrator z funkcją nawigacji?

Komentarz

• dylan80
        Rider
        • 2009
        • 625

kochani, czas powoli zmienić rejestrator, teraz jeźdże od ponad roku z prestigio RR 300.. do tej pory było ok, czasami kamera potrafi sie zawiesić, ale zdarza się to sporadycznie, w wysokiej temp. mi zdarzyło się może przez ten czas z 5-6 razy przez te półtora prawie roku....
        widzę że tu chwalą tego G1WH. i mi się obraz też podoba z niego, zwłaszcza noca, bo z RR300 nocą nic nie widać... zastanawiałem się jeszcze nad Mio 358, ale cena jeszcze za wysoka i czekałem az stanieją...
        teraz zauważyłem, że już na alledrogo pojawiły sie te G1WH ale duza rozbieżność cenowa jest, to nie wiem, czy podróbki... i teraz mam problem, bo nigdy nie kupowałem nic z zagranicy i nie znam sie na tym, i moze znajdzie się ktoś kto tez by zamawiał np z Chin albo z H-K tą kamerkę, to moge się dołączyć i dorzucić bo ja się nie znam na tych zakupach z chin...
        no chyba, że warto teraz kupić z alledrogo i w razie czego jakiejś draki tutaj dochodzić gwarancji u sprzedawcy a nie odsychać do chin?
        jeśli jeszcze ktoś by sobie zamawiał tą kamerę, to niech pomyśli o mnie i zamówi dwie i się skontaktuje, to może będzie wspólne zamówienie..... no chyba , ze ktoś mi pomoże z ok. mikołowa zakupić to cholerstwo przez te zagraniczne serwisy, bo ja nie kumaty akurat w tej kwestii.?
        ew. ci co już mają ten model niech kukną na lledrogo i wyrażą, czy warto z polski, czy to podróby jakieś.... liczę na pomoc... :lol:

Komentarz

• slawoj78
          Ambiente
          • 2012
          • 102
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

TUTAJ masz na Alledrogo za 225 zł. Czas oczekiwania 14 dni, czyli ktoś zwyczajnie zamawia z Chin i zarabia ok 35 zł na sztuce - w sumie niewiele. Ja swoją zamawiałem z Chin i wyniosła mnie 192 zł. Czy to oryginał, trudno powiedzieć , wygląda identycznie jak moja. O ile w ogóle można mówić o oryginale w przypadku towaru który sam jest podróbką DoD

Ta kamerka ma też wady. Można poczytać w necie. Mi się kilka razy sama wyłączyła. Pomógł reset za pomocą przycisku z boku. Po jakimś czasie (ok. roku) trzeba wymienić wbudowany akumulator bo prawie nic nie trzyma (groszowe sprawy + lutownica).

A tak chodzi ładnie. Filmik 3 minuty ok 280 MB. Ogólnie za te pieniądze polecam, nie żałuję zakupu.
          Był: Nissan Almera, 2001 rok
          VW Passat, 1999 rok
          BMW 318 iT, 2000 rok
          Jest: Skoda Octavia, 2009 rok

Komentarz

• dylan80
            Rider
            • 2009
            • 625

to jak , decyduje się ktoś na wspólny zakup tego g1wh z chin, czy mam z polandii zamawiać?
            do mających i wiedzących, jakie są wady tego rejestratora jeśli jakieś zauważyliście podczas użytkowania?

Komentarz

• obrus
              Elegance
              • 2011
              • 783
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ja mam problemy z dźwiękiem. Jak odtwarzam filmiki, pierwszy ma głos, kolejny nie. Muszę na nowo rejestrator uruchomić. Ale ostatnio przeglądam filmiki przez czytnik kart na smartfonie ze względu na większy ekran.

Komentarz

• Sebastian75
                Elegance
                • 2013
                • 912

Dobry sposób

Komentarz

• dylan80
                  Rider
                  • 2009
                  • 625

obrus, problem występuje tylko przy odtwarzaniu na kamerce , czy jest to wina zapisu? na innym urządzeniu nagrany materiał jest ok?

Komentarz

• obrus
                    Elegance
                    • 2011
                    • 783
                    • Octavia II (1Z3)
                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Tylko na kamerce. Dźwięk się nagrywa i choć nie jest rewelacyjny, słychać otoczenie na każdym pliku filmowym, gdy oglądam na innym sprzęcie.

Komentarz

• Biszczu
                      RS
                      • 2011
                      • 5567

warto w coś takiego zainwestować jako pierwszy rejestrator ?
                      "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• hsurim
                        Elegance
                        • 2006
                        • 788
                        • Kia
                        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Zwróciłem uwagę na jeden szczegół:
                        Temperatura pracy: 0°C - 35°C
                        Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• SP9XWW
                          Rider
                          • 2009
                          • 579

Biszczu, zrazisz się do rejestratorów. Rzuć się na tego G1WH i będziesz mega zadowolny, a cenowo nie jest to duża tragedia...
                          Vy 73! de S!@w

Komentarz

• Biszczu
                            RS
                            • 2011
                            • 5567

A jaka różnica jest między G1W a G1WH?
                            "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• obrus
                              Elegance
                              • 2011
                              • 783
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Obiektyw -120 stopni ma G1W a ten drugi 140.

Komentarz

• dylan80
                                Rider
                                • 2009
                                • 625

Jak będziecie zamawiać tego g1wh to dajcie znać, to też biorę,.

Komentarz

• stefan1818
                                  Classic
                                  • 2014
                                  • 25

Witam panowie, czy ktoś już interesował się tematem (być może ma zamontowany) rejestrator 360 stopni ?
                                  Wygląda to tak:
                                  [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sY1R-o9OeNA[/youtube]
                                  Przykładowa aukcja:
                                  http://www.alibaba.com/product-detail/Top-Vision-RVS005-360-full-around_1850527657.html

ps. coś linki dziwnie mi się wklejają
                                  ps.2
                                  Czy ktoś z kolegów mający rejestrator G1WH może podesłać jaką fotkę gdzie jest zamontowany i czy bardzo rzuca się w oczy z zewnątrz(O II).

Pozdrawiam

Komentarz

• SP9XWW
                                    Rider
                                    • 2009
                                    • 579

Zamieszczone przez stefan1818
                                    Czy ktoś z kolegów mający rejestrator G1WH może podesłać jaką fotkę gdzie jest zamontowany i czy bardzo rzuca się w oczy z zewnątrz(O II)
                                    Fota kolegi franz z portalu Autowrzuta.pl - najbardziej ukryte z tych które widziałem, czarna kamera praktycznie nie jest widoczna z zewnątrz (zlewa się z obudową lusterka wstecznego).

U mnie jest podobnie, ale jeżdżę z Shadow'em 680W, ma inną obudowę. Trochę wystaje, ale nie przeszkadza i nie rzuca się w oczy z zewnątrz...

U mnie jest tak:

Vy 73! de S!@w

Komentarz

• stefan1818
                                      Classic
                                      • 2014
                                      • 25

Zamieszczone przez SP9XWW
                                      U mnie jest podobnie, ale jeżdżę z Shadow'em 680W, ma inną obudowę. Trochę wystaje, ale nie przeszkadza i nie rzuca się w oczy z zewnątrz
                                      Dzięki wielkie za fotki, jak doprowadziłeś zasilanie ? Da się upchnąć tam ten kabelek, czy trzeba było coś demontować ?

Komentarz

• SP9XWW
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 579

Zamieszczone przez stefan1818
                                        jak doprowadziłeś zasilanie ? Da się upchnąć tam ten kabelek, czy trzeba było coś demontować ?
                                        Oryginalny kabel górą (da się lekko odchylić podsufitkę) do prawego słupka, tam paskami (zipami) poza poduszką żeby nie zrobić pasażerowi qq w razie wypadku, później poniżej kokpitu do plastiku na progu do centralki i rozdzielacza, który mam zrobiony w schowku pod fotelem pasażera (rozgałęźnik na 5 gniazdek, zasilany po kluczyku - do radii, ładowarek, etc.)
                                        Vy 73! de S!@w

Komentarz

• obrus
                                          Elegance
                                          • 2011
                                          • 783
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

U mnie tak wygląda:
                                          Załączone pliki

Komentarz

• Rosomak
                                            L&K
                                            • 2011
                                            • 1365
                                            • Octavia II (1Z3)
                                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Mam propozycję dla użytkowników rejestratorów MIO MiVue 366/368/388/528/538
                                            Jeżeli ktoś potrzebuje, to jest możliwość kupienia nowych, oryginalnych filtrów polaryzacyjnych do w/w urządzeń po 65zł już z wysyłką do poszczególnych Was zamawiających.
                                            Ps. Nie mam z tego nic. To jest propozycja ceny tylko dla OCP. Musi być jedynie 5 osób zamawiających gdyż rabat jest wynegocjowany dla zakupu >= 5 sztuk.
                                            Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
                                            http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
                                            Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...

Komentarz

• leonn
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 2726
                                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez mkania777
                                              To jest propozycja ceny tylko dla OCP. Musi być jedynie 5 osób zamawiających
                                              OK, ja się piszę
                                              lista;
                                              1 - leonn, filtr + uchwyt
                                              2 -
                                              3 -
                                              4 -
                                              5 -

A jak macie zamontowane Mio? Bo u mnie Mio nie da sie tak fajnie schować za lusterko jak te wasze rejestratory i osłona pasażera sie opiera o rejestrator

Komentarz

• Rosomak
                                                L&K
                                                • 2011
                                                • 1365
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • BSE 1.6 MPI 102 KM

5osób i nie więcej jak na I rzut, bo urząd celny się przyklei...

[ Dodano: Pon 23 Cze, 14 14:33 ]
                                                leonn, ja montowałem za lusterko. Przyczepiałem do tego miejsca za lusterkiem gdzie są te kropki najlepiej na taki uchwyt z taśmą 3M:
                                                Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...

Komentarz

• leonn
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 2726
                                                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez mkania777
                                                  Przyczepiałem do tego miejsca za lusterkiem gdzie są te kropki najlepiej na taki uchwyt z taśmą 3M
                                                  Taki uchwyt na taśmę samoprzylepną to jest dużo mniejszy niż ten ori z przyssawką. Ile kosztuję taki uchwyt?

Komentarz

• Rosomak
                                                    L&K
                                                    • 2011
                                                    • 1365
                                                    • Octavia II (1Z3)
                                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez leonn
                                                    Ile kosztuję taki uchwyt?
                                                    ok. 62zł z wysyłką.

Komentarz

Pracuję...