+1
montaż radia swing w O2FL
Zwiń
X
-
montaż radia swing w O2FL
witam.zamówiłem skodzianke na listopad z radiem swing za 1600zl.Duzo forumowiczów pisało mi o tym ze poza salonem mozna to radio kupic za 800-900zl. ponarzekalem w salonie i mam mozliwosc taka ze salon wymontuje radio jak przyjedzie na salon .czy to oznacza ze bede mial gotowa instalacje do samodzielnego montazu tego radia ,zdejme ramkę wepne kostke iso i antene radiową przykrece radio i juz bedzie wszystko działać radio czujniki parkowania i termometr????czy trzeba cos kombinowac.A drugie pytanie:U kogo kupię nowe radio swing ,podajcie namiar na pewnego sprzedawcę
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakNo i pytanie czy nie stracisz gwarancji jeśli radio zamontujesz nie w ASO ...PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez DANIEL1987.czy to oznacza ze bede mial gotowa instalacje do samodzielnego montazu tego radia ,zdejme ramkę wepne kostke iso i antene radiową przykrece radio i juz bedzie wszystko działać radio czujniki parkowania i termometr????
Komentarz
-
DANIEL1987, ja mam jeszcze dwie sztuki do sprzedania - ściągnięte z auta max 2 tygodnie temu. W tym samochodach Grygy montował Columbusy. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=40438Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
kross12
Radio wyrwiesz na allegro lub u nas na forum, musisz poszukać. Ty to zrobiłeś dobry dealBo będziesz miał 2 anteny, normalnie jak zamówisz auto bez radia to masz jedna.
Co do instalacji to mowie Ci wszystko jest P&P, małpa sobie poradzi. Wpinasz kostkę i gotowe. A może szarpniesz się a Bolero? Za 1600 na luzie kupisz Bolero, a to już się prezentuje, do tego slot na karty SD i zmieniarka na 6 płyt
Komentarz
-
Re: montaż radia swing w O2FL
Zamieszczone przez DANIEL1987witam.zamówiłem skodzianke na listopad z radiem swing za 1600zl.Duzo forumowiczów pisało mi o tym ze poza salonem mozna to radio kupic za 800-900zl. ponarzekalem w salonie i mam mozliwosc taka ze salon wymontuje radio jak przyjedzie na salon .czy to oznacza ze bede mial gotowa instalacje do samodzielnego montazu tego radia ,zdejme ramkę wepne kostke iso i antene radiową przykrece radio i juz bedzie wszystko działać radio czujniki parkowania i termometr????czy trzeba cos kombinowac.A drugie pytanie:U kogo kupię nowe radio swing ,podajcie namiar na pewnego sprzedawcę
Montując samodzielnie radio nie masz gwarancji na radio jak i głosniki. Może do tego dojść kodowanie sprzętu.
Rozumiem gdybyś chciał włożyć coś lepszego, ale wyminiać Swinga na Swinga - wg mnie totalnie bez sensu...
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez DANIEL1987jesli taka sama to fajnie a czy z instalacja bolero bedzie tak samo latwo bez zadnych komplikacji?kostka ISO ,antena 4srubeczki i wszycho działa ?zeby nie bylo jakichs problemow z odkodowaniem,i wyswietlaniem wszystkiego,zeby jakies bledy mi nie wyskoczyly.
Co do gwarancji, to ja unikam jakichkolwiek kontaktów z ASO. Naprawiając jedno zepsują drugie... także gwarancja przydaje się tylko na poważne awarie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez DANIEL1987i takie bolero odrazu po wpieciu wyswietli mi czujniki parkowania i temperature a jak to jest z pinem....po pierwszym uruchomieniu radia wyswietla sie klawiatura,wpisuje zatwierdzam i juz ciesze sie radiem?
Komentarz
-
-
Tak dokładnie. Jeżeli chodzi o zmianę Swing z O2FL i Bolero z O2FL to wszystko jest P&P, żadnego kombinowana z ramkami. Robiłem taką zamianę u siebie i wszystko spoko
Na Bolero temperatury i godziny nie pokazuje. A co do kodu jest dokładnie tak jak napisałeś. Pierwsze uruchomienie, wpisujesz kod i wszystko działa.
Komentarz
-
-
DANIEL1987, zamieść ogłoszenie w odpowiednim dziale i na pewno coś się znajdzie http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=11
Ja kupiłem radio przez forum. Poszukaj też na allegro. Jakbyś znalazł Bolero z S2 to jedyne co to dochodzi Ci kupno rami pod Columbusa.
Komentarz
-
-
Ja mam Bolero z O2FL. Kupiłem za 1000 zeta (jak kupiłem miało 2m-ce), a tak naprawdę za 100 zeta, bo swojego Swinga sprzedałem za 900 zeta. Sprawuje się bardzo dobrze. Mam podpiętego iPoda 8gb poprzez złącze MDI, kartę SDHC 8gb i wszystko bardzo dobrze się sprawuje. Wydaje mi się, że Bolero ma troszkę inne nastawy dźwięków w porównaniu do Swinga ale wszystko da się ustawić. Działa całkiem szybko, można normalnie skakać po folderach. Ja jestem bardzo zadowolony. A co do grania to nie jestem jakimś audiofilem i mi osobiście wystarcza to co jest.
Komentarz
-
Komentarz