Mihau, a wiesz moze coś więcej nt. wyświetlania się opcji climatronica na Bolero założonym do O2 przed FL?
Bolero VS Columbus
Zwiń
X
-
Chodzi konkretnie o ten filmik z układem climatronica. Zresztą w innym temacie już go Mihau, wklejałeś.
Co prawda mam panel klimy przed FL ale może będzie działać? A może ten panel też da się zmienić na po FL?
Jeśli da sie to uruchomić w przedliftowej OII + pozostałe funkcje jak wyświetlanie PDC(mam tylko tył) itd. to uważam, że to najlepsze radyjko w skodzie pod względem stosunku jakość/cenaO2 skradziona - szukam nowej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauHiv, żeby Ci PDC działało to musisz wymienić moduł parktronika(...)
CAN Gateway trzeba zmienić żeby akumulator nie padł.
Clima wyświetla się na Bolero po wymianie sterownika (czyli panelu klimatronic) i nagrzewnicy. O wszystkim już dokładnie pisałem w innych postach.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndysCzy ktoś posiada wiedzę na temat dlaczego do radia idą dwa kable (podwójna wtyczka) czy to oznacz 2 anteny dla FM?Była F2 1.4 TDI 2009.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HivZamieszczone przez kropeckClima wyświetla się na Bolero po wymianie sterownika (czyli panelu klimatronic) i nagrzewnicy.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroCzyli co, tego nowego Bolero z S2 nie da sie zapakowac do o2?
[ Dodano: Sob 26 Mar, 11 22:53 ]
Zamieszczone przez kropeckZamieszczone przez HivZamieszczone przez kropeckClima wyświetla się na Bolero po wymianie sterownika (czyli panelu klimatronic) i nagrzewnicy.
U mnie wszystkie te funkcje na Streamie działają(PDC, klimatronic, data, temperatura itd.)
Czy na Bolero też będą?O2 skradziona - szukam nowej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroCzyli co, tego nowego Bolero z S2 nie da sie zapakowac do o2?
Jak zamawiałem swoją O2 FL to rozważałem przełożenie radia Swing z O2 FL do F2 którą sprzedałem, na to sprzedawca odparł że nazwy są takie same ale różnią się kształtem frontu, ta sytuacja dotyczy zarówno F2, O2 Jak i S2.Była F2 1.4 TDI 2009.
Komentarz
-
-
OK, sterownik to ok 300-400zł więc o tyle wzrośnie koszt tego swapa.
Ktoś potwierdzi, że wymiana sterownika wystarczy?
Z czym wiąże się wymiana sterownika? Trzeba wszystko zaprogramować? Czy nowy sterownik może posiadać jeszcze jakieś ciekawe ulepszenia względem starego?O2 skradziona - szukam nowej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckHIV. Otrzymasz ode mnie na PW informacje na tematy, które Cie interesują. Przestań proszę dublować posty w różnych wątkach.
PW dostałem, dziękuję ale koszta o jakich piszesz to jakiś kosmos!
Cała operacja kosztowałaby mnie z 3tys. czyli lepiej kupić chińczyka który ma dosłownie wszystko + wyświetla zarówno klimę ja i PDC i wszystkie komunikaty na dotcie!
Kupuję Bolero i przekonam się co będzie działać a co nie...O2 skradziona - szukam nowej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hivczyli lepiej kupić chińczyka który ma dosłownie wszystko + wyświetla zarówno klimę ja i PDC i wszystkie komunikaty na dotcie!Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz