Wszystko pasuje p&p. Sam jeżdżę na takim zestawie i jest ok.
Gdzie wzmacniacz - O1 Kombi
Zwiń
X
-
Gdzie wzmacniacz - O1 Kombi
Witajcie 8)
W dniu wczorajszym przeprowadziłem przewody przez auto i wylądowałem w bagażniku. Wymacniacy chciałem umieścić w lewym schowku. Przewód sygnałowy został poprowadzony progiem prawym, zasilający progiem lewym, czy kącikowy standard. Jednak mam pewien problem z długością przewodów sygnałowych. Puściłem je pod kanapą i chciałem by wyszły w lewym schowku. Przy tej ścieżce okazały się za krótkie.
Opcje mam dwie:
ukrycie wzmacniacza w prawym schowku ( czy to jest możliwe)?
inna ścieżka przewodów sygnałowych ( którędy proponujecie )
Co proponujecie ?
-
-
Gość
A masz podwojna podloge, moze tam starczy kabli. ja osobiscie ukrylem wzmacniacz pod podloga, kabli nie widac wzmaka tez, tylko glosnik na wierzchu, ale to z winy funduszy (samorobka)
Komentarz
-
Cholera - nie wiem. Rozumiem, że podwójna podłoga, czyli pod wykładziną jest piętro schowków, a pod tym mamy zapas?
Przy okazji - może mi pomożesz. Chciałbym ściągnąć boczki w bagażniku. Zdemontowałem tylny plastikowy pas, plastiki w których są lampki i mam problem, ponieważ dół boczku jest trzymany przez plastikowy kołek, stanowiący gwint dla śrubki . Czy można to wyciągnąć nie niszcząc tego ?
Komentarz
-
-
Gość
no nie dokonca o to mi chodzilo, ale prosze. Ja mam poprostu podwojna podloge czyli drewniana podloga pod ktora jest schowek, potem ta wlasciwa podloga i dopiero kolo zapasowe no i wlasnie wzmacniacz mam pomiedzy podlogami schowany, Ty najwyrazniej nie masz takiej. Jakos sobie poradziles teraz sprawdzaj tylko w lecie czy sie nie grzeje za bardzo, jak nie to bedzie hulal. U mnie nawet w najwieksze upalu jakos daje rade.
Komentarz
Komentarz