Gdzie wzmacniacz - O1 Kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • almarxx
    Classic
    • 2012
    • 21

Wszystko pasuje p&p. Sam jeżdżę na takim zestawie i jest ok.
  • _buli_
    Drive
    • 2010
    • 88

Witajcie 8)
    W dniu wczorajszym przeprowadziłem przewody przez auto i wylądowałem w bagażniku. Wymacniacy chciałem umieścić w lewym schowku. Przewód sygnałowy został poprowadzony progiem prawym, zasilający progiem lewym, czy kącikowy standard. Jednak mam pewien problem z długością przewodów sygnałowych. Puściłem je pod kanapą i chciałem by wyszły w lewym schowku. Przy tej ścieżce okazały się za krótkie.

Opcje mam dwie:

ukrycie wzmacniacza w prawym schowku ( czy to jest możliwe)?
    inna ścieżka przewodów sygnałowych ( którędy proponujecie )

Co proponujecie ?

Komentarz

A masz podwojna podloge, moze tam starczy kabli. ja osobiscie ukrylem wzmacniacz pod podloga, kabli nie widac wzmaka tez, tylko glosnik na wierzchu, ale to z winy funduszy (samorobka)

Komentarz

• _buli_
        Drive
        • 2010
        • 88

Cholera - nie wiem. Rozumiem, że podwójna podłoga, czyli pod wykładziną jest piętro schowków, a pod tym mamy zapas?

Przy okazji - może mi pomożesz. Chciałbym ściągnąć boczki w bagażniku. Zdemontowałem tylny plastikowy pas, plastiki w których są lampki i mam problem, ponieważ dół boczku jest trzymany przez plastikowy kołek, stanowiący gwint dla śrubki . Czy można to wyciągnąć nie niszcząc tego ?

Komentarz

• Marcello01
          Rider
          • 2009
          • 491
          • Octavia I (1U2)
          • AGP 1.9 SDI 68 KM

schowaj w prawym boczku i będzie git ja mam w lewym opary o boczek także chłodzenie ma wyśmienite
          https://www.facebook.com/tapicerekpranie

Komentarz

• _buli_
            Drive
            • 2010
            • 88

Wzmak wylądował w styropianowej wkładce podłogi - dziękuję za podpowiedź Golas27

Komentarz

no nie dokonca o to mi chodzilo, ale prosze. Ja mam poprostu podwojna podloge czyli drewniana podloga pod ktora jest schowek, potem ta wlasciwa podloga i dopiero kolo zapasowe no i wlasnie wzmacniacz mam pomiedzy podlogami schowany, Ty najwyrazniej nie masz takiej. Jakos sobie poradziles teraz sprawdzaj tylko w lecie czy sie nie grzeje za bardzo, jak nie to bedzie hulal. U mnie nawet w najwieksze upalu jakos daje rade.

Komentarz

• goryl3
                Ambiente
                • 2010
                • 126

Ja chciałem wsadzić w boczek, ale sie nie zmieścił ani z jednej ani z drugiej :P i jest pod drewnianą podłogą, razem z kondziem
                www.jem-zdrowo.com.pl

Komentarz

• Vojtek1,9tdi
                  Rider
                  • 2010
                  • 264

Dokleje sie z pytankiem jak ciągniecie kabel 12v do wzmacniacza z komory silnika do kabiny którędy najlepiej???
                  Skoda Octavia 1,9TDI 110PS Ambiente

Komentarz

• goryl3
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 126

Gumowa zaślepka w ścianie grodziowej mniej więcej za skrzynką bezpieczników.
                    www.jem-zdrowo.com.pl

Komentarz

• Vojtek1,9tdi
                      Rider
                      • 2010
                      • 264

Podziękował
                      Skoda Octavia 1,9TDI 110PS Ambiente

Komentarz

Pracuję...