komputer w Octavia II tour
Zwiń
X
-
komputer w Octavia II tour
Witam,
Mam pytanie zamówiłem Toura ale odbiór dopiero w czerwcu. Miałem jazde próbna ale nie zwróciłem uwagi na taki szczegół jak komputer. Możecie mi powiedzieć jak wygląda i co wyświetla komputer zamówiony wraz z pakietem optimum? Czy np. spalanie jest stale pokazywane czy tylko podczas "wywołania" przyciskiem itp.
-Michał
-
-
Komputer bez żadnych wodotrysków, średnie spalanie, spalanie chwilowe, jak będziesz miał tempomat to zadaną prędkość i jeszcze inne funkcje mało istotne (jak dla mnie) w normalnej eksploatacji.
Proponuję ściągnąć sobie instrukcję obsługi Toura i jest tam wszystko napisane. Link znajdziesz gdzieś na forum.Pozdrawiam GregorS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgZamieszczone przez GaberNo i funkcja która podpowiada jaki i kiedy bieg włączyć.
PS. Na 4 -ce przy 60 km/h masz 1400 obr/min ? To chyba nie tour ze swoim skromnym 145 Nm i 102 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiulI prawidłowo - jest to najniższa prędkość przy jakiej zaleca się zmianę biegu. Sens tej podpowiedzi jest taki aby było ekonomiczne.
Zamieszczone przez misiulPS. Na 4 -ce przy 60 km/h masz 1400 obr/min ? To chyba nie tour ze swoim skromnym 145 Nm i 102 KM
Komentarz
-
-
A jak dla mnie te podpowiedzi odnośnie zmiany biegów są genialne, auto mam od kilku tygodni i łapę się na tym że za wysoko kręcę silnik i że można spokojnie zmienić bieg wcześniej. Mam TSI i ten silniczek (bo to tylko 1,4) ciągnie genialnie od dołu więc nie ma sensu na wyższym biegu piłować.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez acegisA jak dla mnie te podpowiedzi odnośnie zmiany biegów są genialne, auto mam od kilku tygodni i łapę się na tym że za wysoko kręcę silnik i że można spokojnie zmienić bieg wcześniej. Mam TSI i ten silniczek (bo to tylko 1,4) ciągnie genialnie od dołu więc nie ma sensu na wyższym biegu piłować.
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffZamieszczone przez acegisA jak dla mnie te podpowiedzi odnośnie zmiany biegów są genialne, auto mam od kilku tygodni i łapę się na tym że za wysoko kręcę silnik i że można spokojnie zmienić bieg wcześniej. Mam TSI i ten silniczek (bo to tylko 1,4) ciągnie genialnie od dołu więc nie ma sensu na wyższym biegu piłować.
Komentarz
-
Komentarz