ja w swojej o1 miaelm problem z tym, ze auto na wolnych obrotach jak chodzilo to klima nie chlodzila. Raz sie wiatrak wlaczal a raz nie. Wymienilem za rada fachowca filtr kabinowy i bylo lepiej, ale najlepszym okazalo sie wyczyszczenie karcherem chlodnicy, gdyz byla zawalona brudem i muszkami od zewnatrz i niestety jak mi to wytlumaczyl gosc nie mogla dac z siebie wszystkiego i komp wylaczal na postoju klime, bo jakos czynnik sie cofal, bo nie mogla oddac ciepla przez chlodnice. Wyczyscilem od zewnatrz chlodnice i smiga w kazdych warunakch, a dwa lepiej grzeje teraz ogrzewanie. Moze troche zagmatwalem, ale u mnie pomoglo.
zasilanie
Zwiń
X
-
no myślałem kupic nawet 7 metrów ale mówie najpierw zapytam ile tak naprawde wchodzi od aku przez przegrode lewym progiem do bagażnika po lewej stronie...a czy ktoś ma zainstalowane kable do spawarki bo takie mi polecono na forum car-audio że są nawet lepsze od tzw markowych bo tam 100% miedzi siedzi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karlito1982a ten od spawarki gnie się we wszystkie strony i jest bardzo elastyczny i podatny na wyginanie tylko nie wiem czy jak sie go wygnie czy zostanie na pozycji
Taki typ wykorzystuje się do robienia przewodów rozruchowych, ładnie się zwija w kółko i np w koło zapasowe można włożyć, tylko cenowo jest droższy.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
Komentarz