Zagladnij tu. CASP co jakis czas zaglada na forum, miedzy innymi robil auta Nexusa oraz Djczasa. Sadze, ze kazda z propozycji w tym linku powinna Ci wystarczyc. Oczywiscie panel obowiazkowy, plus extra moze w sumie powinno byc wygluszenie drzwi, ale to nawet na poczatek nie musi byc.
bezduszny, nie wszystko co jest rozreklamowane (czyt. Pioneer, JBL, Magnat) wsród głośników jest dobre. Często są to produkty tylko "żerujące" na renomie najdroższych wyrobów tych marek, z dobrą jakością mając niewiele wspólnego
QBA, ale to nie są nieznane produkty wiekszoć ludzi ma słuch ale nim nie słucha bezduszny, są takie marki które jak wymienisz ludzie bedą je kwalifikować do tandety z bazru a w świecie audiofili ludzie mają dreszcze na sam dźwiek nazw ale z tego co widze kolega podchodzi lekko sceptycznie i bazuje na czymś co ma znaczek a rózni sie od siebie tylko tym że na tej samej lini produkcyjnej inny chińczyk je składał jedna ma naszywke pionier drugi magnat a trzeci jeszcze inną
djczas, wiem, że to nie są nieznane produkty dla ludzi choć trochę interesujących się CA. Ale przyznasz, ze ktoś kto całkowicie się tym nie interesował, raczej nie będzie kojarzył tych nazw
bezduszny, a kuku coś mi sie obiło kiedyś o tych markach ale nie pamietam co nie są to oleje maszynowe bo mi dzwoni ale nie wiem czy w dobrym ko.ściele
Firma robi maszyny dziewiarskie a do tego ma do nich oleje ale..... o niespotykanych w europie lepkościach i właściwościach. Oleje te są klasyfikowane do "maszyn suwowych".
Nie da się dobrać zamiennika gdyż normalnie nie ma takiego oleju. Są lepkości "32", "46", "68" a to badziewie pracuje na olejach o lepkości DOKŁADNIE 50 cSt. Robi się dla nich specjalnie na zamówienie smarowidła. Ludzie z branży dziewiarskiej lub smarowej znają to doskonale.... inni już nie.
bezduszny, ewentualnie jakies przecietne nie za drogie glosniczni z tylu, podpiete pod radio Podglasniane tylko, gdy pasazerow wieziesz, zeby nie nazekali, ze za cicho jest i sam bas z bagaznika dobiega
bezduszny, nieważne co wsadzisz z tyłu i tak zepsujesz brzmienie przodu,
więc nie ma najmniejszego znaczenia co wsadzisz z tyłu
weź też pod uwagę jak często wozisz kogoś z tyłu
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Bardzo nieczęsto... bo sami wiecie, że O1 nie ma za dużo miejsca z tyłu.
Chodzi mi o jakiś głośniczek do tzw. tuby... jakiś wysokotonowy na tylne drzwi (może takie same jak na przodzie) i jakiś niedrogi stosunkowo i w miarę dobry wzmacniacz.
bezduszny, propozycje FAJNYCH wzmacniaczy do systemu przedniego:
- Steg K9 - mały, zwarty, budujący ładną scenę dźwiękową
- Soundstream VGA - większy, mocniejszy, jeszcze lepsza scena, i to co najważniejsze powalająca dynamika dźwięku - czuć, że ten sprzęt wydusi wszystko z głośników
poza tym ocena Absolute Spitzenklasse w niemieckim AutoHiFi Magazine tez nie wzięła się z powietrza :szeroki_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
powgreg - co sie stalo z linkiem do powe (z tego co zrozumialem to byly twoje zdjecia - chyba ze sie myle)? mam sie zamiar wziasc za montaz a tu nici z obrakow... :shock:
powgreg - co sie stalo z linkiem do powe (z tego co zrozumialem to byly twoje zdjecia - chyba ze sie myle)? mam sie zamiar wziasc za montaz a tu nici z obrakow... :shock:
sorki za odpiekanie...
Już powinien działać
były drobne przenosiny :wink:
Komentarz