Zamieszczone przez Andys
Radio Bolero - kodowanie CAN GATEWAY
Zwiń
X
-
Radio Bolero - kodowanie CAN GATEWAY
Posiadam Radio Bolero i chciałbym je zamontować do Octavii 2 z 2005 roku, CAN jaki posiadam nie pozwala na prawidłowe działanie radia czego efektem jest rozładowany akumulator,
na allegro chciałem zakupić taki sterownik: 1K0 907 530 AF (http://allegro.pl/gateway-vw-eos-gol...948900081.html)
mógłbym prosić o pomoc jak takiej wymiany dokonać i jakie powinno być kodowanie?
Skoda Octavia II 2005 rok kombi wersja wyp: ambiente
-
-
Wymiana stosunkowo prosta, choć trzeba być dość szczupłym, żeby w miarę wygodnie się tym zająć (za pierwszym razem, kiedy wszystkiego się chce zobaczyć). Kodowania nie przepiszesz sobie ot-tak. Musisz ze starego spisać wyposażenie i przepisać w nowym. Cała operacja, razem z rozbiórką plastików - koło 20-25 minut. Po założeniu dwóch, trzeci wymieniasz z zamkniętymi oczami (dosłownie :-) )Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Najprawdopodobniej będzie OK (patrząc na oznaczenie AF, to jest to wydaje się być nowszym sterownikiem niż AD). Natomiast najbezpieczniejsze (bo przetestowane i zdecydowanie tańsze) są sterowniki 1K0 907 530 AA lub AD.
Polecam również sterowniki z serii 'S':
Połowa ceny Twojego wyboru Są to troszkę starsze modele, ale absolutnie Ci wystarczą :-)Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DareczekWitam mam Pytanko Kto na slasku zajmuje sie przekodaowaniem radyjek bo mam taki problem macie moze kogos ????
Co chcesz przekodować? Chodzi Ci o wgranie nowych map do nawigacji czy jak? Masz O1, więc zaskakujące troszkę, ze masz jakikolwiek problem.Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pan WuKropeck,
dzięki wielkie za pomoc, zamówiłem na allegro model, który wskazałeś jutro wieczorem będę z tym walczył, mam nadzieje ze nie będzie problemów...
Samo radio należy zaznaczyć jako cyfrowe bo o ile pamiętam tam jest taka opcja?Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LangustaZamieszczone przez kropeckJa się UŚMIECHAM, a nie śmieję Szczerze mówiąc sam się zastanawiam do czego służy ta opcja RADIO CYFROWE.Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
-
Digital Audio Broadcasting (DAB) prawdopodobnie 7B (190,640 MHz) z PKiN w W-wie prowadzili testy czy nadal tego nie wiem były tam Polskie Radio Program I
Polskie Radio Program II,Polskie Radio Program III, Polskie Radio Program IV, RMF FM
RMF Classic,Radio ZET,Chilli ZET, TOK FM, Radio dla Ciebie, Radio Eska a nawet ojciec rydzyk
Jak ktoś posiada tuner DAB to próbować
a jeszcze kiedyś był Wrocław 5B (176,640 MHz) ale nie pamiętam stacji chyba czteryJest: OIII 1.4 TSI 4K4K
Była: OII FL 1.6 MPI 4K4K
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez waldek73Digital Audio Broadcasting (DAB) prawdopodobnie 7B (190,640 MHz) z PKiN w W-wie prowadzili testy czy nadal tego nie wiem były tam Polskie Radio Program I
Polskie Radio Program II,Polskie Radio Program III, Polskie Radio Program IV, RMF FM
RMF Classic,Radio ZET,Chilli ZET, TOK FM, Radio dla Ciebie, Radio Eska a nawet ojciec rydzyk
Jak ktoś posiada tuner DAB to próbować
a jeszcze kiedyś był Wrocław 5B (176,640 MHz) ale nie pamiętam stacji chyba czteryPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Langusta,, DAB '' zrobie kodowanie i dam znać czy działa w Swingu.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
Zamieszczone przez innovaZamieszczone przez Langusta,, DAB '' zrobie kodowanie i dam znać czy działa w Swingu.
Sprawdziłem brak tunera DAB w radiu Swing, wyrzuca błąd ( brak łączności ) w kodowaniu, czyli temat odpuszczamy. :tunningPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
Komentarz