coś takiego jak Bolero to w WV nazywa się RCD510 a coś takiego jak wypatroszony z nawigacji Amundsen to jest RCD310, więc śmiem stwierdzić, że nie będzie toto współpracować...
[ Dodano: Wto 17 Sty, 12 22:00 ]
... choć na maxi docie jak najbardziej.
Podepne sie pod watek.
Mam moduł 5N0 035 730 A. Czy do niego musze podpinać antene GSM ?
Jest wejscie do anteny, ale chyba ten moduł ma wbudowana antene.
Niegdzie nie moge znaleźć informacji na ten temat.
obawiam się, że jest to moduł korzystający wyłącznie z trybu rSAP - tak ma ten z końcówką B, a jest to po prostu następca A. Do niego musi być antena no i telefon z rSAPem.
Miałem na myśli przed FL, analogicznie jak jest w VW. Stary sterownik CECM (z końcówką 049 = czerwone zegary), nowy 087 = białe. Chodziło mi o wersje hardware/software licznika. Niektóre moduły BT po prostu nie pójdą na starszych i tyle.
Podam kilka przydatnych źródeł informacji, skąd wzięła się moja czerwonolicznikowa nomenklatura:
TDIClub Bluetooth FAQ (Updated 12/30/2010 - Look at new 9W7 info)
There seems to be a lot of questions that recur on a regular basis regarding the Bluetooth option that is availalbe in the '09 and '10 Jetta and JSW. If you have retrofit Bluetooth in your car, some of this information may...
A czy ktoś może mi podać jaki jest kod tej pianki montażowej pod fotel do Octavi 2, do czarnego modułu bluetooth oraz przykrycia czarnego. W salonie szukałem 1K0 919 737 M to nie było i nie żnaleźlismy tego w Etce.
Poszukuję też do tego przykrycia pod fotel, chyba 1Z0 971 813 (62U Ivory Black) - ale też nie było.
Oczywiście w/w kody nijak się mają do tego co było w salonie, bo mieli jakieś inne, ale nie wyglądło mi to na to, co powinno być.
Jak ktoś może mi podać prawidłowe, będe wdzięczny.
Witam.
Zadałem kiedyś pytanie,ale nikt nie odpowiedział-jaki moduł BT do mojej Octawii?
Auto rok 2004,Maxi Dot,kierownica multi,radio Bolero,po za tym jest już wszystko zrobione tzn.cała instalacja pod BT.Chciałbym żeby do modułu podłączyć zewnętrzną antenę GSM.Zestaw ma współpracować z Nokią E52.Proszę o podpowiedź.
Czemu Martina o takie rzeczy nie pytacie ? Ma to w małym palcu, ściągnie Wam i właściwy i nowy i w dobrej cenie...
Po co wyważać otwarte drzwi ???
Warto kupić jak najnowszy moduł BT w wersji Premium. Obsłuży i rSAP i starsze telefony w profilu "zestaw słuchawkowy". Sami wybieracie, w który tryb przełączyć...
Komentarz