ja za ramke placilem 170 zł. Jeśli wam bardzo zależy to sprawdzę nr katalogowy z faktury.
Dynavin D95
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez conanTakie rami w kolorze czarnym w aso śliwie zabrze są po 34zł. Miałem dwie w ręce pod rns jedna pod klimatronic druga pod climatic. Obie w tej samej cenie.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Dziś pojechałem po ramkę bo dostałem informacje że jest i czeka na mnie Okazało się że jest ale nie srebrna :klnie: Zamówienie poszło jeszcze raz i ma być w poniedziałek Przymierzyłem ją do tego radia i pasuje super :jump:"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
ja czytając posty dotyczące zamienników columbusa trochę już zgłupiałem i dlatego teraz zapytam o tego D95 - mam klimatronik, maxi-dot oraz multifunkcyjna kierownicę-
1 jeżeli mam OIIFL czy będzie wyświetlał mi informacje z klimatronika?
2 czy będzie pokazywał odległość z czujników cofania?
3 czy będzie współpracował z multifunkcyjną kierownicą?
4 i wreszcie czy będą pokazywane infor/macje na maxi docie o kierunku jazdy z nawigacji(tu raczej nie sądzę ale pytam)
Pytam o to radio specjalnie bo jest podobne do columbusa ale może mieć automapę i chćby z tego powodu wolłbym go od columbusa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafik112 czy będzie pokazywał odległość z czujników cofania?
Zamieszczone przez rafik11Pytam o to radio specjalnie bo jest podobne do columbusa ale może mieć automapę i chćby z tego powodu wolłbym go od columbusa."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Re: re
Zamieszczone przez macekkrissos zajebisty efekt.
Kurde chyba jednak tez polecę w D95 ale poczekam czy wyjdzie w końcu tez upgrade do czujników sprzed FL."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosalias27 Może źle podłączone? Ja podłączenie robiłem w serwisie.
Ramka już zamontowana i wygląda to tak
ObrazekOctavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
alias27,
Czy czujniki park assist to jedyny problem?
Jak jest z następującymi sprawami:
- rozpoznawanie prędkości (aby radio zwiększało głośność z prędkością)
- rozpoznawanie biegu wstecznego (aktywacja kamerki, ściszenie radia)
- i najważniejsze - rozpoznawanie stanu stacyjki - aby radio się włączało po przekręceniu kluczyka oraz szło do trybu "sleep" po wyłączeniu silnika i nie rozładowywało akumulatora.
Sprawdzałeś czy jest spadek poboru prądu po ok 1min. od wyłączenia silnika, wyjęciu kluczyka i zamknięciu wszystkich drzwi?
To jedna z najważniejszych rzeczy, które trzeba sprawdzić po montażu chińczyka (i nie tylko) aby nie spotkała nas niemiła niespodzianka w najmniej odpowiednim momencie
Pozdrawiam,
Jacek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27A mam jeszcze pytanie do Ciebie. Czy Czujniki cofania działają u Ciebie przy wyłączonym radiu?
U mnie przy wbiciu wstecznego pojawia kamera cofania i dopiero po dotknięciu ekranu pojawia się autko, a czasem od razu autko się pojawia na wyświetlaczu nie wiem od czego to zależy."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Dzisiaj byłem ponownie w serwisie Skody. Poprosiłem ,zeby mi zmienili ustawienia w CAN na nawigacja zakodowana". Co sie zmieniło: Czujniki działaja nawet przy wyłączonym urządzeniu. Wszystko jest ok oczywiście bez wyświetlania klimy i czujników, ale sygnał dzwiekowy działa juz poprawnie. W innym serwisie skody powiedzieli, ze firma Dynavin powinna mi dać can adapter pod skkode do 2009r bo na tym sie nie wyświetli. Ze ściszaniem radia w zależności od prędkości to to radio po prostu tego nie posiada. Na wstecznym zawsze wycisza dzwiek.
Będę jeszcze drążył temat wyświetlania czujników. Maże nowy firmwere coś rozwiąże ...zobaczę. Tak czy tak na razie i tak jestem zadowolony. Z kamerą cofania, którą też założylem i sygnałami dziekowymi i tak jest lepiej niż na samym fabrycznym wyswietlaniu czujników. Oryginalnej nawigacji i tak nie brałem pod uwagę bo nie chcę tych ich map. Automapa działa rewelacyjnie. Sygnał łapie w 2-3 sek.Octavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27Ze ściszaniem radia w zależności od prędkości to to radio po prostu tego nie posiada. Na wstecznym zawsze wycisza dzwiek.
Sprawdzałeś jak jest z poborem prądu?
Wszedłem na http://www.dynavin-nawigacje.pl/ oraz http://www.dynavin.com/ i nie ma słowa o Skodzie. Czy strony są nieaktualne czy to co sprzedają na allegro to są wersje do VW i działają w Octavii?
Są też wersje z Androidem. Ostatnio pojawiła się Auto Mapa na ten system więc może na to się skuszę.
Przy okazji: czy ktoś zamontował to radio O2 Tour?
Komentarz
-
-
Nie sparawdzałem poboru prądu, ale mam juz ok miesiąca zamontowane i mi akumulator puki co nnie padł.
Wersja dynavina do VW ma w wykazie aut w których działa Skodę Octavię. Podświetlanie zmienia się na zielone zworką.
Jak mi mówił przedstawiciel firmy wersja z androidem do VW dopiero jest w planach.Octavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
Komentarz