tak, wchodzi ale po co psuć jak można z boku jak ja np
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Sigma_74, a co tam sie ma popsuć mi nie potrzebna popielniczka nie pale :P a i nie daje nikomu palić w wozie. A Plastik pod popielniczką rzecz nabyta w aso mam duze zniżki to sie kupi paf, bede walczył z montażem tam właśnie w popielniczce..
Sigma_74, ty masz obok łacza prawda ? tam też trzeba było ciąc plastikaOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Ostatnio myślę nad kupnem CB... Ale mam kilka pytań... na co zwrócić uwagę kupując sprzęt? Możliwe ze uda mi sie dorwać Alan 121 od znajomego jak nie to wybór padnie na 100... Ale teraz pojawia sie pytanie co dalej? Antena... Jaka antenę wybrać do czeszki? Rozumiem że magnetyczna można łatwo ściągnąć z auta żeby nie kociła adoratorów cudzej własności? Ale jaka długość wybrać? Czy po zakupie trzeba cos ustawiać tzn jakoś dostrajać antenę i sprzęt?
PozdrawiamAdam
Komentarz
-
-
b707, zanim kupiłem sprzet przeleciałem 3 główne tematy w sumie ok 100 postów jak to przerobisz bedzie dla ciebie jasne. Zeby ci skrócić powiem tak U520 lub jakis president, a antenka ML 145 na magn. lub stała to President Hawaii, Ohio, Alan 9. to najczęściej ludiska proponują. Sprawdzone nie drogie i śmiga. Ja za komplet U520 Pro + hawaii płaciłem dzis 480zł + przesyłka czyli w pincet sie zamknę.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
paf,
[ Dodano: Wto 10 Kwi, 07 22:26 ]
paf,
I to chyba wszystko w temacieOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kristoneck99,
wg moich pomiarów powinno wejść ale po rzeźbieOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99b707, zanim kupiłem sprzet przeleciałem 3 główne tematy w sumie ok 100 postów jak to przerobisz bedzie dla ciebie jasne. Zeby ci skrócić powiem tak U520 lub jakis president, a antenka ML 145 na magn. lub stała to President Hawaii, Ohio, Alan 9. to najczęściej ludiska proponują. Sprawdzone nie drogie i śmiga. Ja za komplet U520 Pro + hawaii płaciłem dzis 480zł + przesyłka czyli w pincet sie zamknę.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
witam, chcialbym zamontowac CB tak jak na zdjęciu u Tymona, ale moj president walker ma głośnik na spodzie więc raczej nie będzie dobrze slychać, wiem że jest wyjście na dodatkowy głośnik ale nie chciał bym takiego dokładać, Tymon jak ty masz to rozwiazane ???Skoda Octavia I 2000 r. 1.6 Ambiente
Komentarz
-
-
A ja dzisiaj znalazłem coś takiego.
Czy to jest jeszcze aktualne, bo szkoda było by wsadzić kasę w ?
Komentarz
-
-
Ćwiarteczka, Za brak kata też mnie mogą dupnąć .. zreszta za wszystko mogą heh .. sie stresować bedziesz .. Wiele rzeczy jest nie całkiem zgodnych .. Pewnie przez fon podczas jazdy też gadasz itp.. :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99zreszta za wszystko mogą
Zamieszczone przez neck99Pewnie przez fon podczas jazdy też gadasz
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez neck99ty masz obok łacza prawda ? tam też trzeba było ciąc plastika
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74a co ty, tylko dwie malu8tkie dziurki na wkręty z boku, krórych po zdjeciu nie widacOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Sigma_74
tak, i powiem Ci ze jestem mega zadowolony, nie schylam sie jak muszę podkręcić, ostawić czy cosz tym zrobić
Komentarz
-
Spoko ....OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez YubYja ma tak jak Sigma_74 (zdjęcie w podpisie) i w zupełności mi odpowiada
BTW wiektos moze gdzie można kupić Unidena 520XL na fakture VAT?
pzdrAdam
Komentarz
-
Komentarz