Zamieszczone przez mati8201
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mati8201jaki długi jest potrzebny kabel do anteny na magnesie przy montażu w popielniczce
W razie czego zawsze możesz dorzucić przedłużkę - względnie od razu kupić podstawę z kablem 5m.Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariuszpoliceZamieszczone przez danielus7Może ktoś wie, gdzie w okolicy CHORZOWA można zestroić antenę CB?
Reflektometr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osA ja juz do 4tej Octavii montowałem triflexa :diabelski_usmiech A przeciwnicy - teoretycy niech sobie myślą jaka to zła ta antenka :diabelski_usmiech
A CB w schowku :diabelski_usmiech
A kabli od CB widać tyle ile na fotce
Komentarz
-
-
piotrek_os, klasa robota z tym CB. Przy tak zaawansowanym montażu jak CB w schowku/popielniczce i triflex do którego też jest w cholere roboty to już warto by było postawić kropkę nad "i" i zrobić podłaczenie do prądu z bezpieczników + ewentualnie jakiś mały wkręcany w otwór włącznik push-push z diodą sygnalizującą napięcie??
Komentarz
-
-
Ja tez pierwotnie chcialem CB w tym schowku po lewej i generalnie ciagle mi to nie pasowalo jak juz CB tam wsadzilem. Duzo wygodniej bylo w popielniczce, jak mialem poprzednio.
A z zasilaniem, to przeciez mozna podlaczyc do bezpiecznikow przez wlasny bezpiecznik i w zaleznosci od zrodla napiecie bedzie stale albo po kluczyku. Sa wolne bezpieczniki na podlaczenie jednego i drugiego typu.
Komentarz
-
-
Polecam zasilanie do bezpieczników + napięcie po kluczyku.
Ja miałem cb podwieszone poniżej tego schowka, gruszka była w schowku w drzwiach. W czasie jazdy odkładałem ja to małego schowka , który jest w siedzeniu po lewej stronie.
BTW
Radyjko harry II. Potrzebuję do tego jakąś sensowną antenkę. Nie długą. Max 100cm.
Mój pierwszy typ sirio omega 27. Ale może jest coś lepszego.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
Do popiołki fajnie mieści się albrecht 6890 tj. sam panel który z bazą połączony jest 2m kablem com. Bazę wrzuciłem pod fotel, tam doprowadzony progiem + po zapłonie. Gruchę można wypuścić między tunelem środkowym a fotelem.
Do pakietu triflex i mamy ciągły podsłuch, na razie mam wyciągany maszt na dach z bagaznika. Lenistwo już raz kosztowało mnie 100zł :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4piotrek_os, klasa robota z tym CB. Przy tak zaawansowanym montażu jak CB w schowku/popielniczce i triflex do którego też jest w cholere roboty to już warto by było postawić kropkę nad "i" i zrobić podłaczenie do prądu z bezpieczników + ewentualnie jakiś mały wkręcany w otwór włącznik push-push z diodą sygnalizującą napięcie??
Komentarz
-
-
aldam, ja przymierzam się do czegoś takiego http://www.konektor5000.pl/index.php...ulowany-czarnyOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Witam poczytałem po formum CB odnośnie radyjka
i najczesciej w nisko budżetwoych polecany jest
YOSAN pro 120 o wymiarach 140x145x42 ktoś pisał ze nie mieście sie w popielniczce
z czym tam jest problem czy chodzi o szerokość skoro
uniden 520 o wymiarch 190x115x35
a czy ktoś moze montował Legend 2 wymiary 200x116x36 jakie mial problemy i czy w octavia II nie było problemów z zakłóceniami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201z czym tam jest problem czy chodzi o szerokość skoro
uniden 520 o wymiarch 190x115x35
Podstawa to ujednolicony zapis - a tym to niestety często w necie kiepsko.Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
Komentarz