Do wrocka to troche daleko przeszło 200km
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sigma_74FocusPocus, link do foty
http://forum.octaviaclub....php?pic_id=2459
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
Sigma_74, powiem Ci że mocowanie jest przednie Myśle że uda mi się znaleźć jakiegoś magika kto taki uchwyt przyszpąci.
[ Dodano: Czw 29 Lis, 07 22:00 ]
Sigma_74, Ty ten uchwyt masz mocowany w miejscu gdzie sie wpina relingi dachowe ??Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
bubuDE, i nie kupisz, jak pisałem to jest uchwyt robiony przez ślusarza.
kolega DZONY to robi z forum, brałem od niego.
Komentarz
-
Sigma_74
-
Koledzy z wawy, potrzebuję szybkiej porady. Chciałbym sobie sprawić cb radio. Czy ktoś może polecić w wawie lub bliskich okolicach sprawdzony serwis lub sklep, w którym fachowo pomogą w wyborze, dobiorą antenę i całość skalibrują?
[edit] aha, chciałem któregoś z prezydenów ew unidena (jeśli się jeszcze da).
Ponury
Komentarz
-
-
Ponury, ja u nich kupowałem bat http://www.megum.pl/ i muszę przyznać, że mają bardzo dobry wybór u siebie. Co do strojenia to nie mam pojęcia czy to robią, bo sam sobie stroiłem wszycho.
Pozdrawiam!
PS: to się mieści w uliczce po lewej stronie za wiaduktem na marsa jadąc w kierunku żołnierskiej
Komentarz
-
-
Kurde panowie pojeździłem troche po śluzarzach żeby mi zespawali mniej więcej coś w podobie co ma Sigma i dupsztal....... nikt nie wie jak taki patent zrobić jakieś pechowe moje to miasto. Jeszcze popytam się u innych może się uda :lol:Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74, już się kolegi pytałem powiedział że niema czasu teraz dopiero może po nowym roku jak znajdzie czas... Chyba do tej pory będę musiał śmigać na magnesie :cry: a wolałbym taki uchwyt jak Ty masz zawsze łatwiej jest zdjąć.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
Komentarz