Uchwyt pozostał w "rodzinie" przejął go kolega Ćwiarteczka 8)
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
W Al. Jerozolimskich, przy stacji Orlenu. Byłem tam gdzie pisałeś, ale tylko do 15 czynni. Poza tym w Demie mieli lepszą cenę na odbiornik.
Przy okazji, nie wiecie może, gdzie w wawie można kupić rzepy 3m??
Ponury
[edit] już znalazłem rzepy, na Ursynowie jest dystrybutor 3m. Paczka 5m kosztuje około 200zł, ale można się dogadać i dotną na wymiar. Firma to PHU Helsta, ul. Soczi 6.
Komentarz
-
-
CB mam i ja HARRY II Classic.
W związku że w obecnej chwili radyjka posiadają również ludzie którzy nie umią zachować kultury w eterze, a ja mam małe dzieciaki i chcałbym im zaoszczędzić troszkę "łaciny kuchennej" mam do Was pytanie czy jest i ewentualnie jaki mógłbym kupić zestaw słuchawkowo-mikrofonowy do mojego radyjka?
Z góry dzięki za pomoc.President HARRY II + ML-145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jacek_w123ludzie którzy nie umią zachować kultury w eterze
Nabyłem dzisiaj 70 cm rzepa 3m dual lock. Cała zabawa 31,50. Jutro z rana będę montował radyjko przy fotelu pasażera. Dzisiaj też dokupiłem 3m kabla i przemieściłem antenę bliżej klapy bagażnika (kombi) i poprowadziłem kabel pod siedzeniami. Zdjęcie anteny to ca 30 sek przed wjazdem do marketu, a nic nie trzeba rozłączać.
Ponury
Komentarz
-
-
A ja juz mam metlik w glowie bo kazdy ma jakis inny sprzet i wiadomo bedzie obstawial swoje cb, pytanko moje jest skierowane do zaawansowanych juz posiadaczy cb czy istnieje jakis komplecik ktory jest skierowany dla takiego laika jak ja ale wiadomo nie chce slyszec duzych szumow itd. i powiedzmy cena do max 350pln - 400pln, zeby ladnie zbieralo w trasie i miescie.Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
GRUBEER, ja bylem laikiem i kupilem na alledrogo zestaw ic100+uniden 510xl - powiem Ci tak : do tej pory ani razu nie narzekalem ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
http://www.allegro.pl/item277356973_...lep_wa_wa.html a takie cos by mi nie wystarczylo ???
http://www.allegro.pl/item273530817_..._mikolaja.html albo cos takiego niezle wyglada i w miare prostyPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Sigma_74
GRUBEER, piszą ci o UNIDENIA
poszukaj UNIDENA 510 lub 520 i po temacie do tego antene LITTLA , lub tańsza IC 100 HUSTLER i po sprawie.
Komentarz
-
GRUBEER, ten tti poza fajnym podswietleniem to przerost formy nad trescia i na pewno mocno odstaje od Unidenka
Pytasz sie, odpowiadamy co kupic, to cos jest nawet tansze, a Ty dalej kombinujesz :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
oki sorki strasznie mi sie spodobal ten tti ale to ma dzialac a nie wygladac i swiecic sie na niebiesko dzieki za sprowadzenie na ziemie a wiec zrobie tak jak mowia fachowcy i wielkie dzieki bedzie 520 xl + antenka jakas apropo taka zeby byla super i na miasto i na traske to jakiej wysokosci ???
Sigma_74, jak tam budowaPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
GRUBEER, pisalismy
Najlepszy wybor ekonomiczny to IC100 ( 100 cm - prawie 100 )
Pozniej wybor najrozsadniejszy ( ML 145 - 145ka badz LittleWil - cos kolo 45cm )Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
pleban, i tak powiem :
Oszukali nas, banda zlodzieji, decydentow Ale co tam, narazie zaden policaj sie o radio nie przyczepil do nikogo z naszych :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz