w orginalnym radiu co to za filozofia podłaczyć dosłownie 2 kable z wtyczkami do gniazd w radyjku i wszystko działa
oczywiście - żadna filozofia podłączyć kostkę do radia i antenę i wszystko będzie działało (u mnie wszystko pięknie ładnie hulało bez kodowania :hura ), ale jest jeden szkopuł- podepnij kompa i zrób autoscan - za każdym razem wywalać będzie błąd kanału 56Radio (jeśli dobrze pamiętam), zatem trzeba zakodować radio nie dlatego żeby lepiej działało (bo i bez tego zadziała, przynajmniej powinno), ale po to żeby na kompie nie wywalało blędów 8)
:drive:
TAK
Ja byłem w trzech sklepach i nigdzie nie mieli. Dopiero w sklepie z car audio gościu znalazł gdzieś w swoich rupieciach z demontażu i dał mi. A blachowkręty do tego kupiłem w Castoramie
Ja nie miałem i dalej nie mam. Małe radio świetnie sie trzyma na ramce i półeczce. Błąd faktycznie jakiś wywaliło ale Kropeck mi go wymazał w zeszły piątek, po roku :P
A podpowiedzcie czy działa u Was ten wskaźnik tendencji temperatury zewnętrznej w radiu. Bo u mnie od samego początku cały czas jest tendencja rosnąca. nie zauważyłem żeby było inaczej. Rado miałem dokładane w salonie i może coś źle skalibrowali. Jak byłem na zlocie to kolega co podpinał VCDS powiedział że nie zaprogramowali mi w CAN tego radia. Może to dlatego? Bo nie działa i GALA.
oczywiście że będzie, ale musisz zmienić ramke ozdobną wokół radia na columbusową. Ja taki manewr zrobiłem i założyłem rcd310 (kształtem to samo co swing z roomstera czy fabii).
Komentarz