Jeśli bardzo chcesz to wbijaj pw, będę jechał w czwartek. Pytanie, czy jest sens - musisz przysłać pełnomocnictwo z ori podpisem jak w dowodzie + kopię dowodu i z tym mogę Ci załatwiać, a potem wysłać Ci kartę. Potrwa z półtora tygodnia, a sam korespondencyjnie załatwisz w max 2 (jest ładnie opisana procedura)... A i tak kartę aktywują w 5 dni od wydania...
Zastanów się czy cokolwiek Ci to zmieni - mam to przećwiczone bo swoją odebrałem w zeszłym tygodniu, a będę jechał załatwiać na Żonę, która jest po operacji kolana i nie rusza się za mocno z domu...
Edit: Jeśli naprawdę chcesz to daj maila pw - przyślę Ci skan tego pełnomocnictwa (gotowy druk z aero).
[ Dodano: Pon 17 Wrz, 12 14:35 ]
A zamontowanie jej na (+) za przekaźnikiem, a przed dodatkowym aku nie przyniesie oczekiwanego efektu ? Pytam serio bo nie wiem, a od strony montażu byłoby to dla mnie zdecydowanie łatwiejsze. Po prostu wstawiłbym dodatkowy aku z diodą przed nim pomiędzy zasilanie, a rozdzielacz jaki zrobiłem dla urządzeń.
I jeśli możesz to poprosiłbym o jakiegoś linka na właściwą diodę, założę dla pewności bo to co piszesz brzmi sensownie. Jakby Ci się udało znaleźć to jakiś zestaw z obudową do zarobienia na kablu 10mm2.
Z góry dzięki.
Zastanów się czy cokolwiek Ci to zmieni - mam to przećwiczone bo swoją odebrałem w zeszłym tygodniu, a będę jechał załatwiać na Żonę, która jest po operacji kolana i nie rusza się za mocno z domu...
Edit: Jeśli naprawdę chcesz to daj maila pw - przyślę Ci skan tego pełnomocnictwa (gotowy druk z aero).
[ Dodano: Pon 17 Wrz, 12 14:35 ]
Zamieszczone przez Ostlander
I jeśli możesz to poprosiłbym o jakiegoś linka na właściwą diodę, założę dla pewności bo to co piszesz brzmi sensownie. Jakby Ci się udało znaleźć to jakiś zestaw z obudową do zarobienia na kablu 10mm2.
Z góry dzięki.
Komentarz