Zamieszczone przez namo
RNS510 - sw5274_c6_josi
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
namo
pasek 12, ściągnąłeś, zainstalowałeś i stwierdziłeś brak tego moda? Czy tylko tak sobie piszesz?
Komentarz
-
namo
-
pasek 12, jeśli chodzi TVfree też miałem problem bo żaden soft nic nie dawał dopiero po wgraniu softu 4120 mam TVfree (nazwa pliku sw_4120_factory_testmode_tvfree.bin) - znalazłem go na stronie http://gpsunderground.com/forum/car-...en-seat-skoda/ - poszukaj może jeszcze tam będzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pasek 12Ale to nie o ten numer się rozchodzi
a może po prostu .... o który numer chodzi :wink:
RNS z literką "A" po wgraniu softu zmienia się w "B"
i to jest fakt kolego pasek 12,przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Panowie
Widzę że błędnie rozumiecie pojęcie wersji A
Wersja A to tzw pierwszy model Columbusa - 1Z0 ........
dane z HW Vehicle :
HW Vehicle: 0xC001, HW Radio: 0003 - version A - C3, C4, C5,
Reszta Columbusów zaczynających się od 3T0 ..... to wersje B i wyżej
HW Vehicle :
HW Vehicle: 0xC201, HW Radio: 0004 - version B - C6, C7
HW Vehicle: 0xC801, HW Radio: 0006 - version C - C8, C9
HW Vehicle: 0xCA01, HW Radio: ???? - version D - C10
HW Vehicle: 0x......., HW Radio: ...... - version E - C12
Jezli ktoś ma Navi 3T0 035 680 A to nie jest to wersja A tylko B
Niektórzy z was mieli problem z aku dlatego instalowali specjalnie przygotowana wersję z literka A ( do rozpoznania ) bo to oznaczało że nie aktualizował sie Geteway lub soft miał plik Geteway ze starszej wersji aby zapobiec problemowi aku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmWitaj Kędzior, !
Pojawilo sie cos nowego do RNS odnosnie softu i map?? Od kąd padło navi forum nie mam gdzie tego poszukać
Dzięki za podpowiedź
Pojawił się soft 5230 parę miesięcy temu. Normalnie można go instalować tylko na C12 - bardzo nowy sprzęt. Sprawdziłem go i nic szczególnego nie wnosi wg mnie.
Ktoś na innym forum pisał że o wiele szybciej wstaje niż 4120 ale jak dla mnie sząłu nie ma na starszych jednostkach. Na tą chwilę wiem że 4120 jest bardzo stabilny.
Komentarz
-
Komentarz