Maicroft, nie SGS3 tylko Android 4.0 (niezależnie od słuchawki). Pojawił się wszyty w system bodaj w aktualizacji do 4.1, ale w każdej chwili można było sobie kupić sterownik w postaci odrębnego programu / rozszerzenia za ~50 zł - wiem, bo miałem.
RNS510 - sw5274_c6_josi
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmKędzior, miło że znów jesteś z nami :wink:
Mam do Ciebie pytanie. Pisałem ci juz na PW ale pewno skrzynkę masz zawaloną. Zainstalowałem w swoim przed FL aucie kierownicę i moduł CH po FLWcześniej miałem starą kierę i wszystko grało po wgraniu łatek
Po zainstalowaniu samej kiery i modułu na sofcie z łatką działło mi:
1. Następny utwór
2. poprzedni utwór
3. Kliknięcie lewej rolki jako MUTE
4. Długie przytrzymanie > lub < działało jako przewijanie utworów.
Niestety nie działało podgłaszanie rolką
Wgrałem więc na czysto soft 4120 i podgłaszanie zaczeło działać ale przestało działać dłuższe przytrzymanie strzałek jako - przewijanie utworów.
Wydaje mi się że to kwestia softu - czy możesz coś w tym temacie pomóc???
Byłbym Ci bardzo wdzięczny!! :szeroki_usmiech
Która łatkę wgrałeś ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmZamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmKędzior, miło że znów jesteś z nami :wink:
Mam do Ciebie pytanie. Pisałem ci juz na PW ale pewno skrzynkę masz zawaloną. Zainstalowałem w swoim przed FL aucie kierownicę i moduł CH po FLWcześniej miałem starą kierę i wszystko grało po wgraniu łatek
1. Następny utwór
2. poprzedni utwór
Wgrałem więc na czysto soft 4120 i podgłaszanie zaczeło działać ale przestało działać dłuższe przytrzymanie strzałek jako - przewijanie utworów.
Która łatkę wgrałeś ?
Komentarz
-
-
Panowie ja jestem laikiem w tych sprawach, proszę trochę bardziej łopatologicznie ,rSap i takie tam inne skróty to dla mnie trochę za dużo. Co prawda w trójmieście to mi pomoże krzynol , albo marbab tyle że chciałbym zrozumieć co i jak sorki ,ale ja jestem stworzony do innych spraw.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
dato a więc zmiana słuchawki lub mikrofonu jak wcześniej pisałeś ?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
a nie ma jakiegoś softu do telefonu?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoEnriquez pisał, że promyk nadziei jest, ale do starszego systemu japkofona i po skrakowaniu...
Nie skrakowany iphone nie działa,
Nie ma też ani darmowych ani płatnych aplikacji
- szukałem - poległemBYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM
BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal
JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmZamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmKędzior, miło że znów jesteś z nami :wink:
1. Następny utwór
2. poprzedni utwór
Która łatkę wgrałeś ?
http://depositfiles.com/files/ee1axt3aa
Komentarz
-
-
Witam. Czy może ktoś podesłać linka do softu 4120 po zmianach bo nigdzie nie moge znaleźć. Dzięki, Pozdrawiam! [email protected]Pozdrawiam, pikus_m
Komentarz
-
-
maxpaynemm, a Ty powiedz mi, masz poFL kiere + sterownik, stary gateway pod kiera, a radio jak wyglada?
Bo moja pigulka jest taka, ze wymieniasz plastikowy gateway ( nie mylic z wgrywanym gt do radia ) i wgrywasz nowy soft do radia i dziala i tak wszystko czesciowo - imho na starym nie pusisz tego ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
witamdopiero zaczynam przygode z rns
rns-510 vw jetta + MFA Plus (Maxi-Dot o ile sie nie myle)... informacje:
1T0035680D
HW-Version H41
SW-Version 3810
Mapy 7672
niedawno ściągnąłem mapy 7920... teraz pytanie odnośnie update.. mógłby ktoś naprowadzić co i jak? słyszałem, że są jakieś problemy z akumulatorem, nie działa sterowanie z kierownicy, trzeba kodować VCDS (nie mam kabla jeszcze, nie umiem kodować, jeżeli będzie potrzebny do tego update to kupie ale wolałbym obyć się bez tego)..
jak zrobić aby wszystko działało?jaki SW-Version wgrać aby tam działało DVD Free? jak i czym nagrać płytki? przepraszam, że tak bezpośrednio ale nie widziałem takiego dokładnego tutoriala jak to zrobić.. dopiero zaczynam przygodę z samochodem po CAN itp.
z góry dzięki za pomoc :lol:VW Jetta Highline + RNS 510 2011r. 1.4TSI CAXA 122KM
Komentarz
-
-
Ale po wyjęciu kluczyka i wyłączeniu radia nadal słyszę że chyba dysk pracuje. Ponowne włączenie poprzez przycisk powoduje natychmiastowe włączenie odbiornika radiowego, a tego co wyczytałem powinno być ponowne powolne włączenie całego urządzania.
1) Jak to jest u Was, radio od razu poprawnie się wyłącza czy komputer po kilku minutach sam odłącza zasilanie itd. ?
2) Czy błędne kodowanie radia może mieć wpływ że rozładowuje akumulator ?
3) Czy soft Columbus z softem 4120 + gateway z końcówką AD to dobre zestawienie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroversola, jeśłi wyglądasz jak Pani ze zdjęcia, ja mogę być lektorem :POctavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz