Maicroft, nie SGS3 tylko Android 4.0 (niezależnie od słuchawki). Pojawił się wszyty w system bodaj w aktualizacji do 4.1, ale w każdej chwili można było sobie kupić sterownik w postaci odrębnego programu / rozszerzenia za ~50 zł - wiem, bo miałem.
RNS510 - sw5274_c6_josi
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmKędzior, miło że znów jesteś z nami :wink:
Mam do Ciebie pytanie. Pisałem ci juz na PW ale pewno skrzynkę masz zawaloną. Zainstalowałem w swoim przed FL aucie kierownicę i moduł CH po FL Wcześniej miałem starą kierę i wszystko grało po wgraniu łatek Po zainstalowaniu samej kiery i modułu na sofcie z łatką działło mi:
1. Następny utwór
2. poprzedni utwór
3. Kliknięcie lewej rolki jako MUTE
4. Długie przytrzymanie > lub < działało jako przewijanie utworów.
Niestety nie działało podgłaszanie rolką
Wgrałem więc na czysto soft 4120 i podgłaszanie zaczeło działać ale przestało działać dłuższe przytrzymanie strzałek jako - przewijanie utworów.
Wydaje mi się że to kwestia softu - czy możesz coś w tym temacie pomóc???
Byłbym Ci bardzo wdzięczny!! :szeroki_usmiech
Która łatkę wgrałeś ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmZamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmKędzior, miło że znów jesteś z nami :wink:
Mam do Ciebie pytanie. Pisałem ci juz na PW ale pewno skrzynkę masz zawaloną. Zainstalowałem w swoim przed FL aucie kierownicę i moduł CH po FL Wcześniej miałem starą kierę i wszystko grało po wgraniu łatek Po zainstalowaniu samej kiery i modułu na sofcie z łatką działło mi:
1. Następny utwór
2. poprzedni utwór
Wgrałem więc na czysto soft 4120 i podgłaszanie zaczeło działać ale przestało działać dłuższe przytrzymanie strzałek jako - przewijanie utworów.
Która łatkę wgrałeś ?
Komentarz
-
-
Panowie ja jestem laikiem w tych sprawach, proszę trochę bardziej łopatologicznie ,rSap i takie tam inne skróty to dla mnie trochę za dużo. Co prawda w trójmieście to mi pomoże krzynol , albo marbab tyle że chciałbym zrozumieć co i jak sorki ,ale ja jestem stworzony do innych spraw.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
dato a więc zmiana słuchawki lub mikrofonu jak wcześniej pisałeś ?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
a nie ma jakiegoś softu do telefonu?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoEnriquez pisał, że promyk nadziei jest, ale do starszego systemu japkofona i po skrakowaniu...
Nie skrakowany iphone nie działa,
Nie ma też ani darmowych ani płatnych aplikacji
- szukałem - poległemBYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM
BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal
JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmZamieszczone przez KędziorZamieszczone przez maxpaynemmKędzior, miło że znów jesteś z nami :wink:
1. Następny utwór
2. poprzedni utwór
Która łatkę wgrałeś ?
http://depositfiles.com/files/ee1axt3aa
Komentarz
-
-
Witam. Czy może ktoś podesłać linka do softu 4120 po zmianach bo nigdzie nie moge znaleźć. Dzięki, Pozdrawiam! [email protected]Pozdrawiam, pikus_m
Komentarz
-
-
maxpaynemm, a Ty powiedz mi, masz poFL kiere + sterownik, stary gateway pod kiera, a radio jak wyglada?
Bo moja pigulka jest taka, ze wymieniasz plastikowy gateway ( nie mylic z wgrywanym gt do radia ) i wgrywasz nowy soft do radia i dziala i tak wszystko czesciowo - imho na starym nie pusisz tego ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
witam dopiero zaczynam przygode z rns
rns-510 vw jetta + MFA Plus (Maxi-Dot o ile sie nie myle )... informacje:
1T0035680D
HW-Version H41
SW-Version 3810
Mapy 7672
niedawno ściągnąłem mapy 7920... teraz pytanie odnośnie update.. mógłby ktoś naprowadzić co i jak? słyszałem, że są jakieś problemy z akumulatorem, nie działa sterowanie z kierownicy, trzeba kodować VCDS (nie mam kabla jeszcze, nie umiem kodować, jeżeli będzie potrzebny do tego update to kupie ale wolałbym obyć się bez tego)..
jak zrobić aby wszystko działało? jaki SW-Version wgrać aby tam działało DVD Free? jak i czym nagrać płytki? przepraszam, że tak bezpośrednio ale nie widziałem takiego dokładnego tutoriala jak to zrobić.. dopiero zaczynam przygodę z samochodem po CAN itp.
z góry dzięki za pomoc :lol:VW Jetta Highline + RNS 510 2011r. 1.4TSI CAXA 122KM
Komentarz
-
-
Ale po wyjęciu kluczyka i wyłączeniu radia nadal słyszę że chyba dysk pracuje. Ponowne włączenie poprzez przycisk powoduje natychmiastowe włączenie odbiornika radiowego, a tego co wyczytałem powinno być ponowne powolne włączenie całego urządzania.
1) Jak to jest u Was, radio od razu poprawnie się wyłącza czy komputer po kilku minutach sam odłącza zasilanie itd. ?
2) Czy błędne kodowanie radia może mieć wpływ że rozładowuje akumulator ?
3) Czy soft Columbus z softem 4120 + gateway z końcówką AD to dobre zestawienie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroversola, jeśłi wyglądasz jak Pani ze zdjęcia, ja mogę być lektorem :POctavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz