kazek103 brawo TY
RNS510 - mapy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisposzło?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez qavtan Zobacz wpissiema. u mnie 2 próby były tak...zaczytuje o po 15-20 min reset i błąd DVD/CD
ale po hard reset wstał..rozkminiam o co biega chyba że ktoś coś wie
Załączone pliki
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisqavtan najprawdopodobniej chciałeś aktualizować na załączonym zapłonie.
Komentarz
-
-
ja tylko na załączonym zapłonie robiłem inaczej no way->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisSpróbuj na nowo wgrać najpierw Soft, a potem mapy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisTeż robiłem na 5238, ale jak masz problemy to osobiście zrobił bym upgrade, a potem downgrade do 5238 pamiętając o odpowiednim podziale HDD na partycje.
chyba że ktoś podpowie która aplikacja do wypalani da rade zejść do 2x dla CD
Komentarz
-
-
siema. po chwili nieobecności jestem. w końcu się udało. kupiłem markowa płytkę DVD-DL, wypaliłem na predkości 4x i napęd zaczytał. obstawiam jednak że chyba kiepska płytka była i za szybko wypalone CD ( wcześniej robiłem CD x16 + SD i nie szło). soft pozostał ten sam i bez podziału się obeszło.
Komentarz
-
-
Ja dodam coś od Siebie . Sam już nie wiem od czego to zależy na pewno nie jest to wina napędu wypalam od V14 na jakich Sony na zwykłym lapku . V14 i 15 wgrana na stole od strzała ,16 na aucie różne kombinacje w trakcie jazdy na postoju ciągle zapętla .Radio na stół i ... Po pierwszej próbie V16 siedzi. Tak więc to nie tylko napędOstatnio edytowany przez patryk23; 18488.
Komentarz
-
-
Koledzy mam COLUMBUSA z literką K
Chciałbym mu zapodać nowe mapy V16 i nowe logo.
Może ktoś z Was ma niepotrzebną płytkę z mapami która działa i mógłby podesłać ( ja już 3 zmarnowałem i nie działa)???
Tak samo z logo - może zmienialiście na to nowe i macie CD lub DVD?? Takiego szukam
Skoda.png
Takie mam dane z RNSa
20191112_170905_resized_1.jpg20191112_170913_resized_1.jpg
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisPrzemek logo zmieniasz w kodowaniu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisjeśli dobrze pamiętam trzeba zaznaczyć w 37 Navigation Byte 8 Bit 4. Zobacz film krzynol Krzysztofa jak montuje Columbusa w Fabii 9min 52 sek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisjeśli dobrze pamiętam trzeba zaznaczyć w 37 Navigation Byte 8 Bit 4
Komentarz
-
-
Przemek_i próbowałeś zakodować co ci wcześniej pisałem? Pisałem z pamięci, gdyż już nie posiadam Columbusa. Chcę byś to potwierdził.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpispróbowałeś zakodować co ci wcześniej pisałem? Pisałem z pamięci, gdyż już nie posiadam Columbusa. Chcę byś to potwierdził.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbab Zobacz wpisNic nie trzeba wgrywac. W kodowaniu Columbusa zaznaczasz "Logo China" czy jakos tak tam bylo.
U mnie nie ma nic takiego. A po wgraniu na CD logo jest od razu.
Komentarz
-
-
Komentarz