Zamieszczone przez marbab
Zobacz wpis
RNS510 - mapy
Zwiń
X
-
Eeee tam a ja miałem logo OCP
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Była kiedyś taka stronka http://www.netdata.be/iso/index.php ,która robiła wszystko za Ciebie (niestety wygasła) było tam bardzo dużo propozycji loga ,wybierałeś i już się działo prawie samo ,mam jeszcze gdzieś płytę z logo OCP.
Dziś jadę do Krzynola na zmianę tylnych hebli ,jak będzie chciał to wgramy i zapodam zdjęciaSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpisI jak? Wgrane?Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
cianek proszę bardzo:
Komentarz
-
-
-
-
gradek też wiele mam wgrywałem i nie tylko u siebie, ale na sofcie 5274, z karty się nie dało przy mojej wersji RNS-510 (jeśli dobrze pamiętam G). Na necie dużo osób, które wgrywając z karty uwaliło całą stację, więc ryzyko zawsze jest. Zawsze udawało mi się za to na 5238, ale na tym jest problem z losowym "zoomem" przy odpalaniu nawigacji. Kiedyś wszystko było dobrze opisane na tej stronie, ale niestety nie działa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cianek Zobacz wpisA na jakiej firmy płytce nagrywałeś? Bo ja już dałem sobie spokój, zmarnowane 2 kołki płyt.
POI się przyda
Komentarz
-
-
Było:
Delivery part number: 3T0035680E
HW-Version: H61
SW-Version: 3984
Po wgraniu RNS510-5238A-josi-VIM-Testmode jest:
Delivery part number: 3T0035680K
HW-Version: H61
SW-Version: 5238
SV SW-Verson: C_EU_13.326_t3
HW Vehicle: 0xCA01
Nie mogę wgrać nowej mapy z karty SD. Pojawia się ekran instalacji, staje na 31% i po godzinie radio się wyłącza. Czytałem, że powinno się zaktualizować po 30 minutach. Coś robię nie tak ?
Komentarz
-
-
BIMER czekaj cierpliwie. Pasek zatrzymuje się na 31% a aktualizacja trwa dalej. Już nie pamiętam, ale cały czas to raczej ponad godzinę jeśli nie dłużej.
Komentarz
-
-
Dawno nie miałem styczności z Columbusem, ale tak. Jak kiedyś instalowałem mapę próbowałem z płyty, potem poszła karta SD i bez skutku. Na koniec gościowi zostawiłem płytę z którą jeździł miesiąc. Jak do niego zadzwoniłem żeby się przekonać czy operacja się udała stwierdziłem, że wszystko poszło po myśli. Więc sam sobie odpowiedź. Nie znasz dnia ani godziny.
Komentarz
-
Komentarz