djczas, moje dane powinny być u Ciebie
Pionieer GM-1200
Zwiń
X
-
Pionieer GM-1200
O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6Tagi: Brak
-
-
Pionieer GM-1200
Ostatnio dorwałem wzmaka jak w tytule, ale nie bardzo wiem jak go podłączyć.
Może ktoś wie i mnie oświeci (wiem jak podłączyć głośniki i zasilanie, ale nie wiem jak podłączyć kabel sygnałowe)
To możliwy sprzęt czy raczej nadaje się na szrot???
PozdrawiamHołdys Królem jestttt........
----------------------------------------
Octavia 1,9 TDI/ASV/110KM Drive
CB Johny II + Presidet ML-145
-
-
Hubol, http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic146729.html Na tym forum znajdziesz na pewno odpowiedz. Milej lektury.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
Ok, dzięki. A do czego służy te wejście na 3 piny? Wg. forum elektrody to zdalne sterowanie.
Czy te zdalne sterowanie służy do włączania go, bo w sumie chyba nie chodzi nonstop (bo zasilanie pociągnę bezpośrednio z aku)?
Dziękuje za zainteresowanie.Hołdys Królem jestttt........
Komentarz
-
-
Napiecie do wzmacniacza doprowadzone masz linia ciagla, bezposrednio z akum. po bezpieczniku. Sterowanie to tez 12V ale wlaczane np. po stacyjce lub z napiecia dla wysuwania anteny. Po jego podaniu przekaznik we wzmaku podlacza wlasciwe napiecie na koncowki mocy. To zapobiega rozladowaniu baterii przez kondensatory elektrolityczne( uplywnosc) podczas dluzszego nieuzywania wzm.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
No to już dużo wiem
Teraz tylko powiedzcie gdzie podać te 12V aby wzmak ożył :-)
I pomyśleć że jak go wziąłem do łapy to wydawało mi się że to będzie bułka z masłem.Hołdys Królem jestttt........
Komentarz
-
-
Masz 3 zaciski .
Masa - GND
+12 V
Remote -
GND oraz +12 V - podłączasz do akku - minimum 10 mm2
Remote - podłączasz do niebieskiego kabla w kostce od radia (zasilanie separatora antenowego)
Nie zapomnij o bezpieczniku na kabel zasilający - który ma być przy akku - odległość ok 20-30 cm[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Odświeżę wątek, czy ten wzmak co w temacie (2x70W) wystarczy do głośników PowerBass ES-6C Evolution (ona mają chyba 85W), dodam że nie jestem fanem nagłaśniania okolicznych osiedli. Jeśli nie to co mogło by pod nim względnie zagrać? A może nie zawracać sobie nim głowy i zbierać na nowy?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!Hołdys Królem jestttt........
Komentarz
-
Komentarz