Zamieszczone przez Grygy
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
-
-
Trochę ucieknę od tematu.
Chce założyć RNS 510 lub RCD 510 (ze wskazaniem na RCD) do Leona 1P 2006 rok. Wiem, że będzie problem z rozładowującym się akumulatorem. Mam także fabryczny moduł Bluetooth, kierownicę multifunkcyjną. Chciałbym aby to wszystko działało. Mój Gateway to 1K0 907 530 H
Tutaj oferują rozwiązanie poprzez zastosowanie gateway'a 1K0 907 530 AD.
Jednak cena trochę mnie odstrasza, czy można zastosować inny gateway np L, Q aby radio działało poprawnie??
Z góry dziękiAUDI A5 S-LINE ABT 2.0TFSI+
Komentarz
-
-
Mam pytanie:
Moja O2 jest z 2008 wiec rozumiem że zasysam oprogramowanie PL 2660??
Jak kupiłen navi od Martina to wgrał mi on mapę od BMW (nie pamietam jaka) oraz soft pozwalający ogladać DVD podczas jazdy.
Czy jak wgram ten soft PL to skasuja mi się mapy i DVDFree?? Gdzie potem moge to pobrać żeby wgrać do Navi??
Jest jakas nowsza mapa od tej którą zapakowal mi Martin?
Da się do mapek Columbusa dolaczyć np. fotoradary??
Ps. bedę wdzieczny za linki do pobierania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jago7270maxpaynemm napisał/a:
Mam navi kupioną od Martina
i poczekaj na opinię Grygego,wgrać zawsze zdążysz :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Re: Jaka najwieksza karte SD i jakiej firmy udalo wam sie uz
Zamieszczone przez yauokimJaka najwieksza karte SD i jakiej firmy udalo wam sie uzyc w Columbusie.
Przymierzam sie do zmiany 0.5GB Kingstona na cos wiekszego i chcialbym moc kupic najwieksza dzialajaca.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a próbował ktoś z tym 1100?
[ Dodano: Sro 14 Lip, 10 13:23 ]
Zamieszczone przez adamzgSiema
Wgrałem 2660PL wszystko ładnie pięknie śmiga tylko mi po Angielsku gada można to jakoś zmienić na niemiecki ??
Komentarz
-
-
Panowie mam pytanie. :bow
Zamówiłem właśnie w salonie nową Octavkę II wersja elegane.
Umówiony już jestem z Grygy i kupuję od niego fabrycznie nowe radio RNS-510, w chwili obecnej auto posiada radio Swing. Czy przy założeniu, że auto nie posiada maxi-dota i multifunkcyjnej kierownicy dam radę samodzielnie zamontować radio mając dwoje wmiarę sprawnych rąk?
Wiem, że muszę mieć nową ramkę (Grygy mi ją zakupi i dołoży) ...wiem ,że muszę ściągnąć ramkę i wykręcić radio (4 śruby)...co jeszcze muszę zrobić dodatkowo by zamontować radyjko...? ops: Czy wystarczy samo przełożenie radia...czy wtyczki będą pasowały bez problemu? Wiem, że mam przy podłanczaniu RNS-510 przekręcić stacyjke z kluczykiem dopiero po podłączeniu i zamontowaniu...czy wtedy Radio poprosi o kod PIN? Czy antenę od nawigacji trzeba przeciągnąć do bagażnika czy może wyprowadzić ją w inne miejsce...?
Zadaję takie "tendencyjne" pytania ponieważ nie montowałem jeszcze tego typu radia a nie chciał bym coś źle podłączyć. ops: :bow
...niestety nie dam radę podjechać do Grygy by mi je zamontował :? ... inaczej bym WAS nie fatygował :szeroki_usmiechPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, ściągasz starą ramkę (zaczynając od dołu przy popielniczce) niczym nie podważając. Odgręcasz 4 śruby mocujące stare radio. Wyciągasz je ostrożnie i odpinasz kable (atena i zbiorcza kostka od całej reszty ). Columbusa montujesz w odwrotnej kolejności podpinając dodatkowo antenę GPS i chowajac ją gdzieś obok radia Zakładasz w odwrotnej kolejności nowa ramkę i koniec Po odpaleniu radia poprosi ono o pin wpisujesz i gotowe
Komentarz
-
-
kross12
PAOLO ESCO Maxi-dot'a będziesz miał w standardzie, więc chyba czeka Cię zabawa VAGiem, odnośnie śrub dodam że będziesz potrzebował torxa.
Pozdro
Komentarz
-
Zamieszczone przez maxpaynemmProblem z szprechaniem po angielsku czy niemiecku zalezy juz chyba od "samej" mapy a nie softu do navi. Jesli wgrasz mapę z głosami niemieckimi to bedą a jak z polskim to tez bedą Chociaż muszę to sprawdzić :x
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12PAOLO ESCO Maxi-dot'a będziesz miał w standardzie, więc chyba czeka Cię zabawa VAGiem, odnośnie śrub dodam że będziesz potrzebował torxa.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmPozazdrościć
[ Dodano: Czw 15 Lip, 10 16:59 ]
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamówiłem właśnie w salonie nową Octavkę II wersja eleganePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmCo najwyżej czeka cie kodowanie VAGiemPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez maxpaynemmZamieszczone przez PAOLO ESCOczy ona także ma standardowo Maxi-dota? A jeśli nie ma tz . że sam mogę zamontować radyjko ?
Komentarz
Komentarz