Nie wycieka a skrapla sie z kompresora i wlasnie tamtedy zawsze kapie. Nie ma sie czym przejmowac to normalne zjawisko.
Navi w octavi z dvd
Zwiń
X
-
Navi w octavi z dvd
mam pytanko mam kolorowa navi + dvd dodatkowo (DVD Phantom), i teraz pytanko jak jade autem nie idzie zobaczyc filmu na dvd leci tylko glos, i wyswietla sie napis: dla twojego bezpieczenstwa obraz jest widoczny tylko na postoju (czy cos takiego), gdy autem sie stanie obraz sie pojawia. Teraz pytanko idzie to jakos pominac ? kwestja jest tego aby pasarzerowie mogli spokojnie ogladac podczas jazdy.
-
-
shado, ale to jest do Can busa . Powiem Ci tak , może trzeba masę inaczej podłączyć.
Znajomy kupił nowe radio Alpine czy Clarion z wysuwanym LCD i został mu jeden kabel , trzeba było go podłączyć pod pedał gazu bodajże żeby kierowca nie mógł oglądać podczas jazdy :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalshado, ale to jest do Can busa . Powiem Ci tak , może trzeba masę inaczej podłączyć.
Znajomy kupił nowe radio Alpine czy Clarion z wysuwanym LCD i został mu jeden kabel , trzeba było go podłączyć pod pedał gazu bodajże żeby kierowca nie mógł oglądać podczas jazdy :wink:
Komentarz
-
-
Sigma_74
tak czytam wasze herezje <szok>
shado, ma racje wyciąć i po temacie, działa jak złoto, skąd wiem bo tak mam i tak zrobiłem.
trzeba tylko zaizolowac obciete koncówki i tyle.
podłaczenie ejst normalne, tylko obcinasz przewód GALLA i po temacie.
Komentarz
-
desmo
opdowiem tak , należy odciąć ten przewód aby uzyskać obraz podczas jazdy dla pasażerów ale można też zastosować mikro przełącznik ponieważ odłączenie tego kabla powoduje również brak automatycznej głośności podczas jazdy
Komentarz
-
Zamieszczone przez desmoponieważ odłączenie tego kabla powoduje również brak automatycznej głośności podczas jazdy
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
desmo
-
desmo
-
Devil, klucze kupisz na alegro nazywają się wyjmaki koszt około 15 zł muszą byc do MFD1,2
Dostać się do kabla bez wyjęcia navi można ale trzeba rozebrać i wyciągnąć schowek ,tunel środkowy oraz osłonę pod kierownicą . Wtedy panel środkowy wyjdzie razem z navi :lol: Więc raczej kup wyjmaki i po sprawie :szeroki_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Devil, nie trzeba nic więcej kombinować należy tylko wcisnąć w otwory usłyszysz jak zaskakują .Ciągniesz za nie i nawi wysówa się ,wyjmaki aby wyciągnąć należy nacisnąć te blaszki sprężyste po bokach i to tyle w tym temacie
Na pierwszym linku masz rysunek jak je się wkłada :diabelski_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
uciolem kabelek i dziala, mam jednak maly problem, nawi po wsadzeniu jest luzna i mozna ja teraz wyciagnac renkami, czy to dziala na wcisk ? wydaje mi sie ze weszla do konca ale moze jakies kabeli z tylu zawadzaja. Najpirw wyciaglem wyjmaki, a pozniej ja wlozylem, chyba ze trzeba ja wlozyc z tymi wyjmakami ?
Komentarz
-
Komentarz