Skody tez sie picuje ... ?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • twin
    Rider
    • 2008
    • 288

Thundi : To zle porownanie gdyz noz jeszcze ma inne zastosowania a ksiazka serwisowa tylko jedno.
    PS
    Juz widze jak potencjalni oszusci zwracaja sie masowo ( bo taki jest problem ) do Policji o zaswiadczenia ze im ukradziono ksiazke i Policja masowo im takie zaswiadczenia wydaje nie sprawdzajac delikwenta.

[ Dodano: Sro 12 Lis, 08 20:35 ]
    westwi78 : wiesz jest pozno i juz zupelnie nie kumam o czym teraz piszesz, wybacz

Komentarz

• westwi78
      RS
      • 2008
      • 2940

Zamieszczone przez twin
      Thundi : To zle porownanie gdyz noz jeszcze ma inne zastosowania a ksiazka serwisowa tylko jedno.
      No akurat u mnie do mojej starej felici miała dodatkowe dziecko mi sie uczyło na niej że papier daje sie fragmentowac wieć to nie takie proste

Komentarz

• twin
        Rider
        • 2008
        • 288

westwi78 : No widzisz ze tak powiem szukanie takich watkow pobocznych mija sie z celem , bo zaraz mi pewnie napiszesz ze muchy na nim siadajsa wiec jedno zastosowanie wiecej . Zamykam wiec dyskusje bo do niczego nie prowadzi.

Komentarz

• Thundi
          L&K
          • 2005
          • 1157

Zamieszczone przez twin
          Tak zgodzę sie ma zastosowanie do wpisywana danych dotyczących przeglądu auta. a nie popełniania przestępstwa tak jak myślisz. Ostatnio kupiłem taką książkę bo rodzina sprowadziła auto z Niemiec bez niej a chcieli mieć a 300zł w ASO płacić za nią nie chcieli (notabene to się nazywa złodziejstwo) a auto nie poszło do sprzedaży tylko jeździ jako taksówka
          Zamieszczone przez twin
          Juz widze jak potencjalni oszusci zwracaja sie masowo ( bo taki jest problem ) do Policji o zaswiadczenia ze im ukradziono ksiazke i Policja masowo im takie zaswiadczenia wydaje nie sprawdzajac delikwenta.
          A widzisz kilkudziesięciu policjantów którzy sprawdzają ofiarę kradzieży czy aby szwindla nie robi ? poza tym wtedy każde auto przywożone z zagranicy taką książkę musiało by posiadać a tak niestety nie jest i udowodnij mi że sprzedający w Niemczech nie dał mi książki serwisowej (a co z tymi co po prostu zgubili - do pierdla za zgubienie czy zakaz sprzedaży auta?)
          O ortografie dba FF.
          Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
          http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
          Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• g_rego_r
            Rider
            • 2008
            • 496

Ludziska jak tak czytam i czytam i... TOĆ TO nASZA POLSKA !!!! jakieś pytania??????

to nie do mnie

Komentarz

• westwi78
              RS
              • 2008
              • 2940

Zamieszczone przez twin
              Zamykam wiec dyskusje bo do niczego nie prowadzi.
              o moder nie no fakt dajmy juz spokoj

Komentarz

• g_rego_r
                Rider
                • 2008
                • 496

Ile można bić piane w tym wątku :? a znajomy mi że jeszcze moooożna ale po co? no jak po co ? DLA PIANY !!!!

Komentarz

• westwi78
                  RS
                  • 2008
                  • 2940

Zamieszczone przez g_rego_r
                  Ile można bić piane w tym wątku :? a znajomy mi że jeszcze moooożna ale po co? no jak po co ? DLA PIANY !!!!
                  to chyba jednak dwie te ćwiartki poszły

pd. dobra piana nei jest zła właśnie sobie wprowadzam do ustroju

Komentarz

• twin
                    Rider
                    • 2008
                    • 288

Thundi : Przeciez napisalem ze ksiazeczka ma jedno zastosowanie ... i skad ty wiesz co ja myslalem piszac to ? Wlasnie myslalem o normalnym zastosowaniu , jes ttylko jedno a dla noza z nietrafionego porownania znajdziesz o wiele wiecej zastosowan wiec zakaz nie mialby sensu.
                    Co do auta z zagranicy to skoro nie ma ksiazki to nie starasz sie o nowa tylko takie auto sprzedajesz a nie oszkujesz nabywce.
                    Wtedy auto nawet z picowanym przebiegiem nie ma go udokumentowanego i cena jest inna.

Komentarz

• g_rego_r
                      Rider
                      • 2008
                      • 496

no odkąd ON na ćwiartki sprzedają to tak tankuję mniej dymi "albo mniej dymu" i nie jest to bynajmniej text a propo podtrzymania tematu książek

bo ten czuję za zamknięty

twin napisał/a:
                      Zamykam wiec dyskusje bo do niczego nie prowadzi.

i jestem zaaa
                      Załączone pliki

Komentarz

• szkoda
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 22543

no to koniec męki
                        saport techniczny baj DGW
                        była BKD+DSG '05 120kkm
                        była BXE '08 190kkm