Zamieszczone przez szkoda
Ja miałem ten pierwszy i o nim pisałem, żeby nie było że piszę o czymś, czego nie znam :roll:
Była jeszcze wersja TS, czyli 1.8 192 KM, nie obejmowała nadwozia kombi :diabelski_usmiech
Jesli będzie tak wykonane jak Logan czy Sandero to niewiele osób sie zdecyduje na zakup tego auta
40 tys to juz spora kupa forsy i mozna za to kupic naprawde fajne 2-3 letnie auto a i z nowych sie cos lepszego znajdzie np. Kia Venga która nie dość że jest świetnie wykonana to jeszcze za tą kasę bogato wyposazona 

i są to głownie podzespoły mechaniczne. wnetrze poza kołem kierownicy i dzwigienkami przy niej jest zupełnie inne.
w którym miejscu ?? Deska Logana to twardy jak skała plastik i w dodatku monolit. Deska Clio II i III to mięciutki plastik podobny do tego w O II i nie jest to monolit.
i nic w tym dziwnego bo Logan był projektowany jako tani samochód dla krajów rozwijających się i nie jest to dla niego żaden wstyd że ma takie a nie inne materiały. 

Tym bardziej że jak ci pisałem w Clio II góra deski wykonana jest z miekkiego w dotyku plastiku, a w Loganie nie dość, że deska stnowi monolit do jest to twardy jak kamień plastik o zupełnie innej fakturze. Gdzie ty widzisz podobienstwo??

No ale dobra.
bo clio III powstało jako pierwsze w tej trójki.
Komentarz