Dzięki Wszystkim za życzenia Urodzinowe i pamięć Pozdrawiam wszystkich klubowiczów OCP
Fabia S2000 Leszka Kuzaja
Zwiń
X
-
A tu filmiki jak to zapie$#%#a :diabelski_usmiech
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Komentarz
-
-
Piękny kolor - Życzę Kuzajowi jak najwięcej sukcesów w tym samochodzie, choć jestem dość sceptycznie nastawiony :/ czy to dla niego nie był jednak krok w tył, za dobre pieniądze ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekczy to dla niego nie był jednak krok w tył,
wiadomo subaru nic nie dorówna, ale wiadomo co sie stało z tą marką i jest to juz historia. Przeciez gdyby jezdzil teraz np fordem, to rownież byłby krok w tył, a Lancer? jeżdżą nim wszyscy, wiec moze przełamie stereotypy skody osiagajac nia jakies trofea i ludzie zmienia nastawienie do tej marki i nie bedzie kojarzona z kapelusznikami i przedstawicielami handlowymi. jedno zwycięstwo juz ma, moze malo znaczace, ale jest (Memorial w Wieliczce)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89dlaczego w tyl?
Innymi słowy lepiej przegrać w najlepszym samochodzie niż być w czołówce w średnim ;-). Za 10 lat nikt nie będzie pamiętał o Kuzaju jeśli nie zacznie systematycznie wygrywać.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekJednak skoda nie kojarzy się dość mocno z rajdami12-2000r. 1.9 TDI 110KM ASV SOLUTION
FOTKI - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24820
Komentarz
-
-
ta jeździły i co z tego - liczy się #1, bo #2 to pierwszy przegrany i nikt o nim nie pamięta.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
jama89, kupuje się to na co człowieka stać - skoda nie jest chyba (dla większości tutaj) samochodem marzeń ;-), tylko po prostu najlepsza alternatywą w danym okresie życia - nie wmówisz mi że wolisz skodę od Astona Martina itp ;-). Na dziś - skoda jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem (wygląd, funkcjonalność, cena) - i tyle.
Natomiast co do kibicowania to grubo się mylisz, i piszesz to chyba tylko prowokacyjnie ;-).
Czas pokaże ile jest warta fabia Kuzaja, oby jak najwięcej - ale rewolucji w rajdach takiej jaką zrobiła Lancia Delta raczej bym się nie spodziewał :wink:- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekNatomiast co do kibicowania to grubo się mylisz, i piszesz to chyba tylko prowokacyjnieZamieszczone przez jama89to byly tylko wnioski z tego zdania a nie prowokacja.
mogles kupic uzywane audi i bylbys #1- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_eklepiej przejachać 10 wyścigów na 10 miejscu czy tylko jeden ukończyć ale za to na 1?.
Zamieszczone przez Jac_ekja staram się celować w poleposition - ty jak chcesz możesz obstawiać tyły - nie ma problemu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89kolego przegladnij biografie
Zamieszczone przez jama89a w czym sie tak starasz? kto pierwszy ruszy ze swiatel?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
tak sie sklada ze fabia jest teraz jednym z lepszych samochodow s2000(opinia kierowcow)
pozyjemy zobaczymy moze bedzie na szczycie i bedziesz zadowolony. ja bede za nim zawsze, nawet jak bedzie 10.
Zamieszczone przez Jac_ekA ruszanie spod świateł to ja ćwiczyłem ~13 lat temu ;-) wyrosłem już z tego
Komentarz
-
-
Ale bezsensowna dyskusje panowei wytoczyliscie :wink:
Moze i duzo o tym aucie niewiem ale Kuzaj w byle co nie wsiada. Oblatal kupe aut i skoro uwaza, ze Fabia jest autem z potencjalem to prawdopodobnie tak jest
Zreszta od kilku lat obija mi sie o uszy, ze WRC sie konczy na rzecz wlasnie grupy S2000.
Skoda ma przeszlosc rajdowa, no moze nie do konca udana ale napewno zebrali pewne doswiadczenie i cos musi z tego wyjsc :wink:
A to, ze wiecej slawy daje raz pierwsze miejsce niz kilka 10 do mnie nieprzemawia. Nie sztuka jest wygrac raz. Sztuka jest wygrywac czesto jak np. Colin albo Loeb czy tez Tomi Makinen. Systematyczne wygrywanie i malymi kroczkami wspinanie sie coraz wyzej czasem potrafi duzo zdzialac.
Komentarz
-
-
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89Jac_ek, widzę że w niego nie wierzysz ?
To jest oczywiście takie "stroszenie piórek", każdy przed sezonem chce zwrócić na siebie uwagę i na swoich sponsorów ;-). Dlatego trzeba poczekać na mecie i zobaczyć kto i kiedy przyjedzie.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
-
Jac_ek, widze, ze jestes pelen wiary w Skode i Leszka Kuzaja. Na szczescie on prubuje cos robic i bardzo sie ciesze, ze robi to akurat ze Skoda. Sprzet ma potencjal, kierowca jest utalentowany. Z takim zestawem nie mozna sie cofnac do tylu. A glownego sponsora juz ma. Zreszta zobaczymy co bedzie sie dziac podczas pierwszego wyscigu. Na szczescie nie wszyscy sa pesymistycznie nastawieni.
Komentarz
-
Komentarz