Nowa Octavia 3 RS 2017 facelift

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Noooooooo.... I to są dobre wieści. Może nam coś w weekend wkleisz

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Mi się trochę pokomplikowało i 15 nie mogę jechać po autko. Przycisneliśmy dilera i musi się wyrobić na piątek

Super będę w weekend cieszył się nowym autkiem

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Trochę potrwa zanim odbiorę bo chyba uda mi się dopiero 15.05 muszą przygotować autko a potem ja nie mam czasu po nie jechać ,a mam kawałek
    Jak odbiorę to wstawię

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    no to czekamy na lepszą galerię

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj dostałem maila od mojego Dilera z takimi marnymi fotkami
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    A tu fajnie o RS i Scout
    Skoda stopniowo wprowadza do sprzedaży kolejne wersje odświeżonej Octavii. Tym razem sprawdziliśmy, co zmieniło się w wersji RS & Scout.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Moc zwiększona o 10 KM, nowe podwójne reflektory, kilka nowych detali i sylwetka bez stylizacyjnych fajerwerków. Tak można pokrótce opisać zmodernizowaną Octavię RS. Jak widać, zmian jest niewiele. Cz...

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Jesienią zeszłego roku Skoda Octavia doczekała się modernizacji. Zmiany objęły całą gamę modelu. Teraz do sprzedaży trafia poprawiona usportowiona odmiana RS.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    A tu pierwszy test zrobiony przez Czechów i ponad 100 zdjęć.
    http://www.auto.cz/za-volantem-skoda...-okruhu-105321
    Mi się tylko wydaje czy tu już w dziennym świetle ta tapicerka już tak dobrze nie wygląda jak na pokazach?
    A tutaj standardowa tapicerka

Ostatnio edytowany przez PiotrekDK; 1814.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Skoda opublikowała dwa nowe filmy z RS, w końcu pokazali jak wygląda nowa tapicerka siedzeń.

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez JacekRS Zobacz wpis
    l. Mit o awaryjnosci Alf wg mnie dawno upadł.
    Kilka "usterek" w Julce po przejechaniu 20000 km Skrzynia biegow...chociaz jeszcze nie jest wiadomo co tak naprawde w niej jest nie tak...(bedzie sprawdzona juz niedlugo) Dzwiek zawieszenia przy temp. ponizej 14 stopni (dziwny halas :) ) Pozatym, kilka malych "zabiegow...

Czy aby na pewno?

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    No w weekend ma skoda prezentacje RS FL dla dziennikarzy to pojawią się pierwsze testy i może trochę więcej informacji

Zostaw komentarz:

• JacekRS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Dig Dug Zobacz wpis
    Wiem ze pozno, ale dzisiaj ogladalem O3 fl na zywca i nie jest tak zle z przodem. Jest inaczej, ale za zdjeciach prezenguje sie gorzej stad to nastawienie. Poza tym bylem w Toyocie i tu dopiero porazka. Auta wzorniczo ciekawe ale egonomia i przestrzen daleko za Skoda czy VW. Nie ms sie co dziwic ze VAG rzadzi. :-)
    hehe, nie tylko Tojka. Żonka ma Giuliette, jak mam nia jechac to mnie krew zalewa, bo nie ma gdzie telefonu polozyc, bylem w ASO i myslalem ze w modelu po lifcie to poprawili..... zapomnij dalej Alfę się kupuje sercem ale nie powiem.... 5 lat - 60kkm w koło komina i zero usterek, no moze jakas duperela, ktora jest w kazdej marce np łuszczaca sie gałka zmiany biegow, albo trzeszczacy fotel. Mit o awaryjnosci Alf wg mnie dawno upadł.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez beaviso Zobacz wpis
    Do tych co śledzą zamiary producenta bardziej ode mnie - czy jest szansa na RS 2.0TSI z 4x4 i manualną skrzynią?

M.
    Raczej nie ma szans na to

Zostaw komentarz:

• Dig Dug
    odpowiedział(a)
    Wiem ze pozno, ale dzisiaj ogladalem O3 fl na zywca i nie jest tak zle z przodem. Jest inaczej, ale za zdjeciach prezenguje sie gorzej stad to nastawienie. Poza tym bylem w Toyocie i tu dopiero porazka. Auta wzorniczo ciekawe ale egonomia i przestrzen daleko za Skoda czy VW. Nie ms sie co dziwic ze VAG rzadzi. :-)

Zostaw komentarz:

• beaviso
    odpowiedział(a)
    Do tych co śledzą zamiary producenta bardziej ode mnie - czy jest szansa na RS 2.0TSI z 4x4 i manualną skrzynią?

M.

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    ŠKODA OCTAVIA RS już od 115 560 zł - podano cene RS po fl.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Wymiary kombi
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Coraz bardziej mi się podoba! W dobrej wersji wygląda bardzo dobrze!

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Jest i film z RS245

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    I pierwsze fotki z Genewy
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    RS 245 w czerwonym

Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Jak widzę nie wszyscy zauważyli że w tej odnowionej reklamie po raz pierwszy widać trochę, jak wyglądają nowe przeszycia w RS.
    ToMo1978 też rozważałem superba ale przejechałem się i jakoś tak nie przekonał mnie. Czuć że to duży samochód i ja jednak wolę zwinność Octavii.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Muszę napisać parę liter żeby wstawić obrazek
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez PiotrekDK
    Marley przestań trolować
    zaczepki szukasz ? Ja na to
    Zaczepki to ty caly czas szukasz i juz zaczynasz troszke draznic.

Moze tam w Danii jako imigranta traktuja Cie gorzej i potem tu starasz sie odreagowac? Jakis kompleks nizszosci czy co?

Wstawiles reklame O3 RS po fl - ok. nie ma problemu, ale akurat to reklama Skody, ktora juz byla od pewnego czasu przed fl - wiec wstawilem to jako ciekawostke - nie bylo tu nic ujemnego w twoim kierunku. Jesli juz to w kierunku producenta - ze mu sie reklamy nie chce zmienic a tylko renderuje przod auta w tej samej reklamie, zamiast zrobic nowa - moze lepsza. Ty to od razu potraktowales zupelnie irracjonalnie jak niemalze osobista obraze i rzucasz sie na mnie.

I wedlug ciebie to trolowanie? Cos chyba ci sie myli. Wez sobie przeczytaj zatem co to jest trolowanie i sie zastanow czy czasem ty sam pod te definicje nie podpadasz - z ciekawosci przejrzalem twoje posty i okazuje sie ze na sile wypowiadasz sie czesto w watkach zalozonych przeze mnie... ba nawet sam zakladasz takie same jak juz istniejace na forum - jak to o Yeti II.... Wystarczy przejrzec np. dzial OCP Moto Journal zeby zobaczyc twoja nadaktywnosc w tych watkach... wiekszosc twoich postow to nie sa posty merytoryczne - tzn. np. podajace jakies informacje (np. gdzie kupic dobrze auto), ale to posty dot. twoich opinii (np. na temat zarobkow w Polsce, czy tego ze pojechales do Danii z powodow sercowych (no faktycznie - bardzo wazna dla nas informacja), albo ze twoim zdaniem dany lakier jest brzydki, czy dla ciebie 400 litrow bagaznika w elektrycznym Passacie to za malo, itp.).

Tyle ode mnie w kwestii zaczepek, o ktorej napisales.
    Masz odplate pieknym za nadobne.

Ps. i na koniec - czy nie lepiej zyc z kims w zgodzie, zamiast walczyc? Mi sie naprawde nie chce z Toba wiecznie klocic. Bo to bez sensu. Wyluzuj troche.
    Ostatnio edytowany przez marlej108; 1129.

Zostaw komentarz:

Pracuję...