A czy to wazne gdzie produkowany ?? Peszek jest taki, ze mozliwe ze sa w nim dalej czesci z Polski ?? A czas oczekiwania taki sam jak na Kodiaqa wiec wychodzi na to samo.
Skoda Kodiaq
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisA czy to wazne gdzie produkowany ??
Komentarz
-
-
Jetta tez od lat produkowana jest w Meksyku. Czy ona jest gorsza od Golfa ?? Smiem twierdzic ze nawet jakosc spasowania wyrobu jest lepsza
Patrzac na normalnego Tiguana to tez nie widze tam gigantycznego bagaznika, ale jak wyjmie sie dolna deske z bagaznikami to nagle mamy dodatkowe 150l nawet majac tam wsadzony akumulator
Zawsze mozna dolozyc 100tys i kupic w promocji wieksze X5, albo miec bardzo dobrego handlowca ktory chce zrobic target i ma jak zejsc z ceny i sprzedaje X5 w cenie wyposazonego Kodiaqa
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSI Zobacz wpisBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Gość
Tez się tak dziwiłem w opisie jakiegoś opla i doszedłem do wniosku, że to jednak felga tego rozmiaru jest minimalna na takie hamulce.
Komentarz
-
Wczoraj karnąłem się Sportline’m 2,0 TSI. W porównaniu do mułowatego 2,2 CRDI 6 AT wypada jakoś średnio... Na szczęście Zimny ma dobre układy z centralą i nowości dostaje w pierwszej kolejności, wiec na początku przyszłego roku może będzie okazja do jazdy jakimś mocniejszym silnikiem. Oczywiście o ile to co mówił handlowiec się potwierdzi.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
Komentarz
-
-
Jechałem demo, którego mają już jakiś czas, dlatego siedział tam 2,0.
Ciekawostka: relingi są za 0zł i facet z salonu, zamawiając zapomniał to zaznaczyć. Cx zmniejszył się o całe 0,001
Obecnie mam porównanie do auta ważącego na pusto ponad 1,9t z silnikiem 2,2 crdi 200KM/440Nm i skrzynią 6AT. Kodżak jest nieco lżejszy, ale jednak czegoś mi brakowało w dynamice.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
Komentarz
-
Komentarz