Nowy Peugeot 508

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• perfex
    odpowiedział(a)
    Też mi się BARDZO podoba. Jedyne mam obawy co do cen bo ostatnio w tym temacie Peugeot odlatuje nieco. Siedziałem w mocno wypasionym 5008, wrażenia dla mnie super. I wygoda i design i materiały miodzio. Ale auto z silnikiem 2.0hdi i napędem na przód kosztowało trochę ponad 160 tys! Idiotyczna cena. Nie mam nic do Francuzów (miałem parę różnych) ale to nie jest żadne premium!

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpis
    a kilkusetkilometrowa jazda nim utwierdziła w przekonaniu, że to fajny wóz.
    francuskie zawsze były wygodne ,myślę że ta 508 ,to będzie niezły konkurent ,dla tego co jest obecnie na rynku ,oficjalna prezentacja jest w marcu ,i pewnie wtedy poznamy jej ceny. Na stronie peugeota ,jest tylko wzmianka i kilka zdjęć ,ale cennika jeszcze nie ma.

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    mi sie tez Peugeot 508 bardzo podoba.

Zostaw komentarz:

• Agamek12
    odpowiedział(a)
    Nawet obecne 508 bardzo mi się podoba - a kilkusetkilometrowa jazda nim utwierdziła w przekonaniu, że to fajny wóz.
    Ten nowy też będzie fajny. Ciekawe, że (w odróżnieniu od innych producentów) w nowym 508 większość oferowanych silników będą stanowić diesle.

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    rozpoczął temat Nowy Peugeot 508

Nowy Peugeot 508

Jak w temacie https://www.youtube.com/watch?v=XT_qC-e0Fu4&t=7s myślę ,że Peugeot idzie w dobrym kierunku ,na chwilę obecną jestem za nowym modelem 3008 ,ale ta 508-ka może narobić zamieszania na rynku nowych aut. Jak dla mnie nie zawahał bym sie ani chwili wybierając między Octavią a 508 ,cóż zdrada.
    P.s. miałem francuskie auta i z żadnym nie miałem problemów
Pracuję...