Zamieszczone przez Maicroft
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
-
-
Faktycznie - troszkę podwyższyli ceny. 500 sztuk z rabatem to nie za wiele, tylko ciekawe czy przy tej promocji można wyrwać tak samo sporo gratisów - mi się udało wyrwać prawie 8% wartości zamówienia w dodatkowym wyposażeniu.
Z jednej strony szkoda, że tej promocji nie było wcześniej ale i tak się cieszę, że zdecydowałem się na Nowego Toura, bo alternatywą było Clio Grandtour :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osAgamek12, czyżby znów zmiana :diabelski_usmiech ?
Ale chyba narazie nie - zbyt poważnie rozważam dużo większy i ważniejszy zakup... choć kto wie... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Znajomy ma O2 z silnikiem 1.4 - w mieście (u mnie korki to rzadkość) pali mu nie więcej niż 9 litrów, chyba, że króciutkie odcinki i zima to wiadomo trochę więcej, w trasie przy jeździe do 3000 obrotów 6 litrów jest do osiągnięcia. Drugi kumpel ma O2FL 1.6 i tutaj spalanie jest jednak wyższe - przy podobnym stylu jazdy. Nie widzę przepaści w dynamice pomiędzy tymi autami.
Mało jest samochodów z silnikiem 1.4 niestety i trudno się przejechać. 1.6 jest trochę za drogie - 5000zł różnicy to przesada. Produkcja silnika 1.4 16V jest chyba nawet droższą niż 1.6 8V ze względu na 16 zaworową głowicę.
Szkoda, że nikt nie robi wrzutek spalania z 1.4 na motostaty i inne wynalazki.
Jakby mnie było stać kupiłbym na pewno O2FL 1.4 TSI Elegance, ale na razie tak dobrze nie jest :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgMało jest samochodów z silnikiem 1.4 niestety i trudno się przejechać. 1.6 jest trochę za drogie - 5000zł różnicy to przesada. Produkcja silnika 1.4 16V jest chyba nawet droższą niż 1.6 8V ze względu na 16 zaworową głowicę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgt271828 faktycznie, nie znałem tej strony - miałem na myśli polskie strony.
Komentarz
-
Komentarz