Zakładając, że będzie co fotografować, bo nie wiadomo czego tam jeszcze oprócz soczewek niema :evil:
Kurde im bliżej, tym bardziej nie mogę się doczekać.
Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Mam teraz 10-letnią felicję i czas na zmiany ale lakier w niej miałem niemetaliczny i był to piękny niebieski. takie RGB 0.0.255. Dlaczego teraz takiego nie zrobią? Widzę od czasu do czasy takie na drodze, choć nie wiem czy był to metalik czy nie.
a ja zadam w tym temacie takie pytanie mianowicie jak byście mieli do wyboru Nową OII tylko że właśnie w wersji Tour czy może byście wybrali używaną OII np w bogatszej wersji
a ja zadam w tym temacie takie pytanie mianowicie jak byście mieli do wyboru Nową OII tylko że właśnie w wersji Tour czy może byście wybrali używaną OII np w bogatszej wersji
jak z takimi samymi silnikami to nową
[ Dodano: Sro 08 Gru, 10 20:07 ]
albo nową z lepszym silnikiem olewając wyposażenie totalnie
[ Dodano: Sro 08 Gru, 10 20:08 ]
Zamieszczone przez _tm_
Zamieszczone przez marbab
A bialy kolor robi sie teraz bardzo popularny, do tego jest bardzo praktyczny no i do O2 bardzo pasuje
Ale tylko z minimum 17" alusami, bo na 15" stalówkach wygląda jak auto służbowe handlowca
:thank: :hmm
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
zwolin koniecznie foty musisz zapodać - a jaki masz kolor auta?
srebrny brillant. Dobra wiem, że średni to będzie wyglądać z czarnymi klamkami i lusterkami (listwy na drzwiach, wstawki w zderzakach i relingi to jeszcze jakoś do siebie pasują), ale choć raz w życiu chciałem mieć niebrudzący kolor. Gdyby nie to, byłaby czarna :cry:
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
zwolin koniecznie foty musisz zapodać - a jaki masz kolor auta?
srebrny brillant. Dobra wiem, że średni to będzie wyglądać z czarnymi klamkami i lusterkami (listwy na drzwiach, wstawki w zderzakach i relingi to jeszcze jakoś do siebie pasują), ale choć raz w życiu chciałem mieć niebrudzący kolor. Gdyby nie to, byłaby czarna :cry:
gupoty gadasz, jeden z najlepszych kolorów
i nie daj się forumowej presji z jakimiś tam klamkami i innymi pierdoletami :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Żeby była jasność. Octavia jest mi potrzebna z uwagi na to, że do kombi o wiele łatwiej będzie nam zapakować wózek dla chorego dziecka. Z uwagi na to kwestie typu czarne lusterka są dla mnie w tej chwili obecnej mało istotne. Ma jeździć, mieć duży bagażnik i ma być w tym roku (gdyby nie czas oczekiwania byłaby 1.4 tsi). Jak kiedyś będę miał trochę czasu to lusterka i klamki na bank zrobię w kolorze.
I tak się cieszę, że zamiast kilkuletniej "igiełki", czy innego parcha będę miał nowy samochód.
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
"dziesięcioletniej laleczki od dziadka Niemca z gestapo, ktory jezdzil nią tylko do kosciola odpokutowac za masowe mordy, albo od kobiety - oczywiscie dziewicy z 2 dzieci, ktora wozila je do szkoly i jezdzila na zakupy do PennyMarkt".... czyli w rzeczywistosci po Abdulu z tureckiej dzielnicy Berlina, albo Josipie z b.Jugoslawii albo skosnookim Iwanie - przesiedlonym potomku rzekomych Niemcow nadwolżańskich z XVIII wieku, albo naszym Rodaku ;-) - ktorzy z pewnoscia "bardzo dbali" o auto i z sentynemtu dla polskich handlarzy postanowili sprzedac je po cenie nizszej niz rynkowa zeby wyrownac choc troche straty spowodowane II wojna swiatowa jakie Niemce wyrzadzily Ojczyznie :P
"dziesięcioletniej laleczki od dziadka Niemca z gestapo, ktory jezdzil nią tylko do kosciola odpokutowac za masowe mordy, albo od kobiety - oczywiscie dziewicy z 2 dzieci, ktora wozila je do szkoly i jezdzila na zakupy do PennyMarkt".... czyli w rzeczywistosci po Abdulu z tureckiej dzielnicy Berlina, albo Josipie z b.Jugoslawii albo skosnookim Iwanie - przesiedlonym potomku rzekomych Niemcow nadwolżańskich z XVIII wieku, albo naszym Rodaku ;-) - ktorzy z pewnoscia "bardzo dbali" o auto i z sentynemtu dla polskich handlarzy postanowili sprzedac je po cenie nizszej niz rynkowa zeby wyrownac choc troche straty spowodowane II wojna swiatowa jakie Niemce wyrzadzily Ojczyznie :P
Oplułem monitor :lol:
Najgorsze, że to prawda
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Smiem twierdzic ,że ceny uzywanych zadbanych OII są niewiele niższe niż nowy tour.Wiem bo mam takie hobby ,ze w wolnym czasie ogladam oferty komisow a jak nie mam za daleko to jade sobie poogladac.I wiem co mówie.Chyba ,że Ci handlarz sciagnie taka igłe,ale potem bywa roznie...
Smiem twierdzic ,że ceny uzywanych zadbanych OII są niewiele niższe niż nowy tour
Wiesz, ja potrzebuję samochodu, który jak pisałem wyżej, ma jeździć i ma mieć duży kufer.
Wyposażenie to dla mnie sprawa drugorzędna (w pewnych granicach oczywiście). Zdecydowanie więc wolę mieć auto nowe, niż paroletnie nawet zakładając jego dobry stan, z czym jak powszechnie wiadomo bywa różnie.
Do tego dochodzi kwestia kredytu, który jest droższy w przypadku aut używanych, ubezpieczenia, gwarancji na 2 lata i spokoju, że nie bity i licznik nie cofany (co oczywiście nie znaczy że się nie zepsuje, ani, że ASO uzna każdą awarię).
Co do handlarzy, to ja żadnemu nigdy nie uwierzę. Wystarczy popatrzeć ile kosztują w niemczech naprawdę zadbane samochody z małym na 100% udokumentowanym przebiegiem. Często handlarz musiałby dołożyć do interesu, żeby sprzedać ten samochód u nas.
Ale może dajmy spokój z OT, który rozpętałem, bo jeszcze zaraz na dobry początek pasek dostanę :wink:
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz