zamówiłem puga 508 gt sw, kolor i felgi takie jak w podpisie
Peugeot 508
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bardzozlymisiojuż sie raz złakomiłem na Avensisa 2.2 DCat - nowy silnik wygrywający w rankingach a gówno to takie było, że masakra (całe szczęście, że służbowy :diabelski_usmiech ).
Zamieszczone przez paweł2Lepiej brac tego 1.6 z turbo robiony przy wspolpracy z bmw super motorek 156KM
Zamieszczone przez onyx732,2 hdi 204 kmMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZależy czego oczekiwałeś. Ten silnik powstał z myślą o niskiej emisji syfów z wydechu, a nie dla sportowych osiągów.
Oprócz silnika - nie oczekiwałem, że 3 razy zepsuje sie modul sterujący do abs - skutkujac brakiem wskazań predkociomierza, brakiem ABS, brakiem ESP oraz tempomatu
Ponadto nie oczekiwałem, że rączka rolety bagażnika zostanie mi nagle i niespodziewanie w ręce a klapka w konsoli środkowej odpadnie bezpowrotnie.
Dodatkowo nie spodziewałem się, ze ksenony będą świecić jak nieprzmierzając w swiatła w Maluchu i żadne regulacje i inne cuda wykonywane przez salon nie pomogły. Jak sie przesiadłem do Vectry ze zwykłymi H7 to byłem zachwycony jak świetnie mogą świecić światła mijania.
Że nie wspomnę, że nie oczekiwałem że alarm może tak blokować auto, że 2 razy odjechalo na lawecie do serwisu (tu nie wiem czy był ori czy dokładany)
Używałem tego auta rok - w tym czasie byłem ponad 20 razy w serwisie. I jakbym wywalił 140K PLN na nowe auto prywatnie to chyba by mnie szlag jasny trafił 3 razy.
Zatem jeszcze raz napiszę, nie oczekiwałem auta do sportowych doznań, tylko mocnego diesla do jeżdżenia w pracy oraz wożenia rodziny.
Not today
Neither tomorrow
Never toyota
Sorry za OT, ala jak pomyślę o tym aucie to mimo, że było służbowe krew mnie zalewa.
[ Dodano: Wto 19 Kwi, 11 17:27 ]
onyx73, daj znac ile sie czeka i jak już dostaniesz to foty obowiązkowo. A jak sie przypadkowo wybierzesz do Wawy - to może zrobimy skałto-pugowego spota - ty udostępnisz 508 do oglądania a ja obstaluję browary
Komentarz
-
-
OT
Zamieszczone przez bardzozlymisioKupując rodzinne kombi nie oczekiwałem osiągów BMW M5, i ich nie dostałem ale nie oczekiwałem, że auto będzie średnio palić 11l/100km a najniższe spalanie przy jeździe pustą autostradą jakie udało mi się osiągnąć wyniosło 8. Nie oczekiwałem również, że auto będzie brało 0,7l oleju na 2000km (ale to przecież w normie wg warunków gwarancji) oraz nie oczekiwałem, że będzie dymił na biało jak syrena z zadużą ilością oleju w paliwie.
Zamieszczone przez bardzozlymisioPonadto nie oczekiwałem, że rączka rolety bagażnika zostanie mi nagle i niespodziewanie w ręce a klapka w konsoli środkowej odpadnie bezpowrotnie.
Zamieszczone przez bardzozlymisioDodatkowo nie spodziewałem się, ze ksenony będą świecić jak nieprzmierzając w swiatła w Maluchu i żadne regulacje i inne cuda wykonywane przez salon nie pomogły.
Zamieszczone przez bardzozlymisioŻe nie wspomnę, że nie oczekiwałem że alarm może tak blokować auto, że 2 razy odjechalo na lawecie do serwisu (tu nie wiem czy był ori czy dokładany)
- - - - -
Długo można pisać o przypadkach różnych marek i modeli, w tym wątku bardzo chętnie poczytałbym jak sprawuje się nowy Pug 508, bo bardzo mi się podoba, "macałem" go w salonie i podoba mi się jeszcze bardziej, silnik 1.6 turbobenzynowy jest świetny i IMO wystarczający do większości zastosowań, tylko opinia o marce i polskich serwisach Puga niestety są łyżką dziegciu w tej beczułce miodku.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
To fakt, mój egzemplarz był nieudany. Pomijając usterki, to był duży i wygodny samochód, świetny na trasie i dający przyjemność z jazdy 177kucy i 400Nm
Zamieszczone przez MorgothDługo można pisać o przypadkach różnych marek i modeli, w tym wątku bardzo chętnie poczytałbym jak sprawuje się nowy Pug 508, bo bardzo mi się podoba, "macałem" go w salonie i podoba mi się jeszcze bardziej, silnik 1.6 turbobenzynowy jest świetny i IMO wystarczający do większości zastosowań, tylko opinia o marce i polskich serwisach Puga niestety są łyżką dziegciu w tej beczułce miodku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez onyx732,2 hdi 204 km automat tylko taki zestaw w GT a czeka się do trzech miesięcy, dokładniej będę wiedział w przyszłym tyg.
Komentarz
-
Komentarz