a tak swoją drogę to wygląda do dupy, jak daewoo tacuma czy jakoś tak z przodu
Masz racje mi też cały czas kojarzyło się z jakimś niezbyt ładnym daewoo :x
Według mnie to dlatego że grill nie jest na równo z lampami tylko przesunięty w dół.
wygląda jak wygląda, patrząc na osiągi to kolejny kandydat na zawalidrogę (i przy tym źródło stresu dla kierowcy-właściciela i innych użytkowników drogi) a biorąc pod uwagę cenę to zapewne problem stanie się powszechnym i masowym gdyż u nas pomysłowi kierowcy szybko wyjadą nim poza miasta a może i do Bułgarii pojadą jak niegdyś maluchami się robiło i to nawet skutecznie...wbrew jakiemukolwiek rozsądkowi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
wygląda jak wygląda, patrząc na osiągi to kolejny kandydat na zawalidrogę (i przy tym źródło stresu dla kierowcy-właściciela i innych użytkowników drogi) a biorąc pod uwagę cenę to zapewne problem stanie się powszechnym i masowym gdyż u nas pomysłowi kierowcy szybko wyjadą nim poza miasta a może i do Bułgarii pojadą jak niegdyś maluchami się robiło i to nawet skutecznie...wbrew jakiemukolwiek rozsądkowi
niestety, taki los "bogatych narodów". i z rozsądkiem nie ma to nic wspólnego.
jak dla mnie to wyglada jak konkurent z klasy golfa, jasne iz nie moze sie jemu rownac ale to ten sam segment. Przypomina sie mi czas kiedy 500tka fiata wbijala sie u nas na rynek iczy np favorit'ka to tutaj marka juz wyrobiona natomiast model jest nowoscia i zapewne masa babek bedzie tym smigala. Wyglad to jeszcze zobaczymy jak bedzie zapewne rozne wersje wyposazenia spowoduja "cuda" ale generalnie auto dla kobiet lub tez osob o nie wielkich gabarytach lub tez tych ktorzy chca jechac w sina dal i nie patrzec na koszty podrozy
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 11 21:24 ]
u soryy zjecie mnie tu za chwile chodzilo mi o polo!
Vše ze světa aut a motorek. Recenze, hodnocení, srovnávací testy i crash testy. Novinky, bazar, servis, česká auta. Vlastní videa a profesionální video recenze.
jakos za ladnie to nowy wzor grilla nie wyglada...
Vše ze světa aut a motorek. Recenze, hodnocení, srovnávací testy i crash testy. Novinky, bazar, servis, česká auta. Vlastní videa a profesionální video recenze.
i prezentowany egzemplarz spełnia 'tylko' normę Euro4 :szeroki_usmiech
Mnie sie Citygo podoba ! Szczególnie z przodu i z boku. Tył wydaje się że jest troche gorzej niż w VV jednak mysle ze kolor auta tez ma znaczenie i to autko w niektórych kolorach jeszcze zyska. Patrzac z boku podoba mi sie linia przetloczen.
Dokładnie odwrotnie jest w Seacie - tam ani przod ani tym bardziej bok mi sie nie podoba.
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Skoda "straszy", że ten wóz będzie mógł mieć 5 drzwi... Jeśli tak będzie, to znając miłość Polaków do Skody, takie Citigo może sprzedawać się lepiej niż Panda (jeśli oczywiście będzie miał porównywalną z nim cenę)...
Komentarz