nibelung, przeczytałem i jeśli wierzyć tym ludziom to Mazda naprawdę zbudowała cholernie ekonomiczny silnik !! Szczerze mówiąc, to jakoś nadal jestem sceptykiem co do spalania rzędu 8,3 w mieści przez silnik o poj. 2.0 ,ale jeśli to faktycznie jest prawda to ... czapki z głów !!
W przyszłym tygodniu pewnie będę jeździł Mazdą 6 więc może uda mi się to zweryfikować.
W przyszłym tygodniu pewnie będę jeździł Mazdą 6 więc może uda mi się to zweryfikować.
. Może oparli się na tym, że kombi samo w sobie oferuje przestrzeń do góry, czego z wiadomych względów nie ma w sedanie. Kobmi zawsze jest trudniejsze dla projektantów, a tutaj połączyli funkcjonalność kombi oraz zdecydowanie sportowy charakter całej bryły, dzięki temu samochód posiada coś zadziornego i dynamicznego w sobie i na pewno nie będzie kojarzony tylko i wyłącznie z rodzinnym dyliżansem. Być może pozostawienie długości sedana zrobiłoby z Mazdy 6 kombii nieco "przyciężki" samochód - tego jednak nie wiemy, bo to zostało na deskach (monitorach) projektantów
.
- Accord
Troszke dziwne byly dla mnie lusterka boczne takie przesuniete do tylu , nachodzace na szybe ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, najwieksza niedogodnoscia dla mnie byla mala pierdulka jak niemozliwosc regulacji podlokietnika, niewyobrazam sobie moich przelotow autostradami bez lokcia na podlokietniku
ops:
) 
Tylko ta poprzednia była trochę za sztywna i o ile na gładkich drogach było super, to na dziurach już tylko tak sobie.
Komentarz