schodzenie poniżej litra to powrót tak naprawdę do epoki fiata cc. Tyle, że turbo i normami emisji spalin. A uturbione takie coś jeszcze mniej przejedzie niż fiat cc.....masakra. niech z silnika malucha 650 zrobią najlepiej tsi i będzie "ekstra"
Přestože do světové premiéry třetí generace Škody Fabia na pařížském autosalonu zbývají ještě více než čtyři měsíce, zamaskované automobily se již prohánějí v běžném provozu.
pawel934, wydaję mi się, że jednak to Fabia, bo jest węższa od Rapida. Ogólnie to pewnie będzie problem z rozróżnieniem modelu tak jak jest obecnie z O3 i Rapidem.
Na bank to Rapid. Żadnych różnic tego tyłu vs Rapid.
Ta zamazana z nurburgringu mi w zasadzie starą przypomina na obrysach.
Te świeższe zdjęcia... dla mnie i bez zdjęć z dużym prawdopodobieństwem będzie to samo (bardzo podobne) co Rapid/Octa. Ze środkiem Rapida. Bo chyba gorszego jakościowo tu już nie można zrobić choć może mnie zaskoczą.
Jedna ż wyżej załączonych wizualizacji - ta srebrna bardzo do polo podobna mi się podoba...dlatego że to jak polo. Fabia zawsze była brzydka.... teraz będzie taka jak inne obecnie skody. I nie ma co się łudzić. IMO fabii za wiele zaszkodzić się nie da , także może wyglądać z dużym prawdopodobieństwem lepiej. Nie to co SII FL. Zepsuli ten samochód tym przodem. Ohydna ta facjata. Niby ten sam wzór frontu ale w SII to lipa po całości.
Fabka z zewnątrz mimo wszystko będzie ładniejsza, a w środku...to już może być różnie. Jak O2 vs. O3. Każdy ma swoje zdanie. Nie rzadko są one podzielone i tu będzie raczej podobnie IMO.
pawel934, wydaję mi się, że jednak to Fabia, bo jest węższa od Rapida. Ogólnie to pewnie będzie problem z rozróżnieniem modelu tak jak jest obecnie z O3 i Rapidem.
No nie wiem.. Fakt, że auta danych marek są do siebie coraz bardziej podobne, ale w tym przypadku od Rapida nie odróżnia tego auta nawet najmniejszy szczegół - każdy fragment jest identyczny. Otwórz sobie obok zdjęcie Rapida z podobnej perspektywy i każda pierdółka jest taka sama - dokładka zderzaka, odblaski, światła, linie klapy, szyba... To na 100% jest Rapid.
Jedyna rzeczą która różni auto z fot mirka, są inne fotele. Te w rapidzie (przynajmniej w katalogu) mają osobny zagłówek, a na fotkach wygląda jakby były zespolone niczym w citigo. Chyba że to przypadek i są to postury osób siedziących z przodu, ale są dwa różne ujęcia i wygląda tak samo.
Na bank to Rapid. Żadnych różnic tego tyłu vs Rapid.
Na bank to srają gołębie :szeroki_usmiech auto na zdjęciach nie ma w tylnym słupku szyby którą ma Spaceback, na dodatek sam on jest ewidentnie węższy.
mirek_p11, możliwe że Fabia 3 będzie mieć takie fotele w standardzie lub testują akurat wersje z takimi, żeby testujących mniej dupska bolały wszak to jest coś na kształt foteli Dynamic z O3 czyli z dłuższym siedziskiem itd.
crom.de tylko, że te same - srające gołębie sugerują aby wrzucić w wujka gógle hasło "skoda rapid spaceback black" i przyjrzeć się obrazkom.
Jak Ty na tych dwóch zdjęciach mirka widzisz , że nie ma tam szyby w tylnych słupkach?
Ja będę przy swoim. Wygógluj fotki czarnego spacepabka "od tylca" i znajdź mi choć ze 3 różnice między zdjęciami mirka i z neta. To jest Rapid wg mnie.
Zobacz choćby tego:
Alonzo_, mea culpa, mea maxima culpa! Ty oczywiście masz rację, wziąłem zdjęcia od marleja a Ty się wypowiadasz do zdjęć mirka_p11. Idę czyścić qpę z ramienia :P
Komentarz