Civic jest też niskim samochodem, co mi akurat przeszkadza. Poza tym tourer mi się zwyczajnie podoba.
Nowa Honda Civic kombi we wrzesniu 2013
Zwiń
X
-
no mi sie na zdjeciach tez podoba, choc nie wiem jak to wyjdzie na zywo, ale cene walneli zaporowa... nie wiem kto to kupi, moze na firme, ale osoba prywatna??? Po co? za 80.000 zlotych mozna miec i Superba i Passata, a takze Mondeo oraz C5 kombi diesel (zobaczcie nowa obnizke na Citroeny) pomijam juz Octe, Golfa czy Leona w wersjach kombi.
80.000 zl za kombi w klasie kompakt to gruba przesada.
(wiem, wiem - Honda to nie samochod - to religia i zaraz pewnie odezwie sie urazony wyznawca... ;-)
Komentarz
-
-
80.000 zl za kombi w klasie kompakt to gruba przesada.
(wiem, wiem - Honda to nie samochod - to religia i zaraz pewnie odezwie sie urazony wyznawca...
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
witam
w ostatnim auto swiecie jest fajne porownanie kompaktowych kombi: ciwic, ceed, focus, astra i auris. Wszytskie autka w dieslu i najlepiej z tej piatki wypada ceed. przykladowo civic comfort (1.6 - 120KM) 92tys. zł a ceed w wersji L (1.6 - 128KM) 77tys. zł. Troche drogo ceni sie Honda... :|pekool
Komentarz
-
-
crom.de, to też, ale dołóż do tego jeszcze wybujałe ambicje Hondy. Z ceną mocno przesadzili, co widać po ilości sprzedanych Civiców. Najnowszy model 5 lub 4 drzwiowy są raczej rzadkim widokiem na ulicach.
Honda, to dobra marka, ale do BMW, Audi czy Mercedesa jeszcze jej sporo brakuje. Chyba ktoś w zarządzie polskiego importera o tym zapomniał, ustalając ceny na nasz rynek.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigChyba ktoś w zarządzie polskiego importera o tym zapomniał, ustalając ceny na nasz rynek.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Big, ja dokładam ewentualne cło na silniki czy inne części i mamy efekt (wiem dla klienta to się nie liczy kto i ile płaci i za co). Nie da się ukryć, że cena kombika nie dotrzymuje konkurencji. Jednak jeżeli ktoś nie chce być królikiem doświadczalnym to kupuje Toyotę lub Hondę, bo Nissan też się "skończył". Jednak Toyota ma raczej atrakcyjniejsze ceny za Aurisa Touring.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NortheuszBenzyny, jakby się nieco uprzeć, mozna nazwać porównywalnymi przy porównywalnych wyposażeniach - w oficjalnych cennikach . Konkurencja ma jednak upusty, więc końcowo wychodzi taniej.
A co do "taniości" to jednak mimo braku "promocji" po iluś tam latach Honda sprzeda się łatwiej i drożej niż Skoda...Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
Komentarz