Uważam, że lepiej poszukać pracy, gdzie nie będę potencjalnym zabójcą.
A może uważasz, że kierowcy zawodowi powinni być zwolnieni z przepisów ruchu drogowego? Zwolnijmy też wszystkie osoby pracujące z zakazu przechodzenia przez ulicę na czerwonym świetle. Miejsca pracy szybko będą się zwalniały :twisted:
A może uważasz, że kierowcy zawodowi powinni być zwolnieni z przepisów ruchu drogowego? Zwolnijmy też wszystkie osoby pracujące z zakazu przechodzenia przez ulicę na czerwonym świetle. Miejsca pracy szybko będą się zwalniały :twisted:
Ja chce jako przedsiębiorca złodziej wliczać ewentualne mandaty w koszta :P i mam to gdzieś że ktoś zarabia 1000zł a drugi 10tyś bo to normalne w świecie jest a prawo jest jedne dla wszystkich takie same. Tinky ja uważam dalej że cie to boli że ktoś ma lepiej niż ty, sorki ale bicie do kogoś że jemu się powodzi a Ty musiałeś pociągem jeździć nic nie wnoszą do tematu, ty jak mój sąsiad narzekasz marudzisz że on by karał itd bo jak młody człowiek jak ja moze sobie pozwolić na zmiane auta co 1,5r itd, przecież kradnę jako ten przeciębiorca a ostatnio nawet morderca po twoich słowach
Komentarz