Zamieszczone przez aniol
Pierwsza Mazda 6 - przestroga dla zainteresowanych
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Reportaż z Turbo Kamery - i szok po obejrzeniu stanu (najprawdopodobniej bezwypadkowego) auta: http://player.pl/programy-online/tur...E01,32428.html
-
-
Agamek12, Odnośnie Mazdy to w sumie mnie to nie dziwi, bo koledze też gnije. Porażką, jest zachowanie się dilera, ale to znowu nie dziwi, bo w Polsce podejście do klienta jest nadal jak do frajera, który kupił nowe auto, a potem dupe zawraca jak przyjedzie po co innego niż na okresowe przeglądy. :evil:
Fotoradary podobnie, ale ten koleś z Volwo pokazał typową głupotę i w sumie mi go nie żal, bo sam się o to prosił. Jak zresztą 90% kupujących na wygląd i chcących kupić tanio, bez przebiegu auto sprowadzone z zachodu. :diabelski_usmiechByła O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Dig Dug, zobaczyłem tą Mazdę 6 i porównałem jej wygląd ze spodem 13-letniej Rolki żony - no ta Rolka to po prostu idealne jest - ślady rdzy naprawdę "śladowe". A moja starutka Avensis nie ma nawet minimalnych śladów korozji...
Co ci japońscy inżynierowie spieprzyli, że Mazda 6 jest takim totalnym rdzewiejącym złomem???
Komentarz
-
-
Agamek12, Ten mój kolega wymienił 13 letniego passata sedan na 6 letnią mazdę w kombi. Po pół roku pluł sobie że passat nie miał rdzy, a ta 6 gnije i faktycznie pokazywał mi. Po 3 latach sprzedał 6 i jezdzi meganką II po Fl i sobie chwali.
Tak jak ta 6 to nawet Polonez nie gnił. :twisted:Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
i co? dali mu pewnie dobrą cenę w postaci sporej obniżki na nowe auto za tego złoma skorodowanego i kupił...nową mazdę 6.....po raz kolejny, "pozdrowienia" dla tego Pana....zamiast wziąć kasę i zawijać się stamtąd, to w tym samym salonie wziął nowe auto. Nakręca kamery itp, a później bierze od nich nową 6...śmiech na sali. Ja bym dwa razy w tą samą rzekę się nie pakował z takim dealerem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig Dugale ten koleś z Volwo pokazał typową głupotę i w sumie mi go nie żal, bo sam się o to prosił. Jak zresztą 90% kupujących na wygląd i chcących kupić tanio, bez przebiegu auto sprowadzone z zachodu.
Komentarz
-
-
Ameryki nikt nie odkrył. Od lat wiadomo, że Mazdy 6 rdzewieją. A akurat ten wyposzereg Mazdy 6 miał notoryczne problemy z korozją na dołach drzwi i tylnych błotnikach i jest to powszechnie wiadome, tak samo jek to że Mazdy nie kupuje sie z dieslem, bo te silniki są awaryjne.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Agamek12, nie chodzi o ofertę i ile mu z ceny zjechali...tylko o pewną "twarz" tego gościa, najpierw pluje - słusznie, a później kupuje u nich auto w wielkiej zgodzie. Sorry, ale ja bym po takiej akcji nie tylko zmienił dealera, a nawet markę. Bo jaka jest gwarancja, że nowa 6 za parę lat też nie zacznie gnić?....Gościu bezmyślny,według mnie i tyle. Tylko jak jakikolwiek będzie miał problemy z nową mazdą, to nikt już w tv nie będzie chciał go oglądać.... :lol:
a co do tej 100, to na pewno dwa razy w to samo g...bym nie wstępował, nawet po ekstra żniżkach :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Gościu bezmyślny,według mnie i tyle.
Zresztą nie o człowieku tu mowa, a o samochodzie... (po raz kolejny)
Komentarz
-
-
Agamek12, no wiadomo, że ten od volvo to już totalna głupota i brak doświadczenia poprostu, bywa.
Głównym przesłaniem tego programu nie jest żaden samochód - to tylko przedmiot w sporze, tylko o podejściu do klientów/kierowców jest ten program, a więc o ludziach. Pokazuje jak salon/handlarz i sm próbuje palić głupa i dymać ludzi, oraz ich reakcję. To nie program o awaryjności mazdy 6, tylko program o "dymaniu" człowieka przez człowieka
Komentarz
-
-
Gość
Mazdy rdzewialy i pewnie beda jeszcze dlugo rdzewiec, tam nawet powloka lakiernicza jest ciensza niz na europejskich to gnija szybciej. Byly w Kamerze tematy odnosnie szybko korodujacych aut i czesto tyczylo sie to wlasnie japonczykow. Osobiscie odpuscilem sobie mazde choc sie nia interesowalem wlasnie przez to ze lubi sie z ruda. Co do zabezpieczenia antykorozyjnego to chyba jednak lepsi sa od jakiegos czasu wlosi (tak wlosi poprawili sie od czasow Uno i jemu pochodnych) i francuzi, choc to moze kogos zabolec, lepsi od niemcow rowniez (bo jednak szwabol tez lubi przyrdzewiec tu i uwdzie)
Komentarz
Komentarz