No proszę problemów ciąg dalszy
chyba rzeczywiste już ich nie sponsorują :P
Tylko ciekawe czy koncern może się jakość odgryźć za straty wizerunkowe na takim pisemku.
Najlepszy jest cytat:
Moim zdaniem: gdybym jako klient otrzymał taką pisemną informację od producenta/importera, poprosiłbym o zwrot pieniędzy i zabranie sprzed mojego domu bezużytecznego auta. Importer nie zgodziłby się, ale ja wygrałbym z nim w sądzie, bo taki pojazd jest niezgodny z umową. Skoro koło zapasowe jest zbyt ciężkie, by je wozić w aucie, to co z codziennymi zakupami?
chyba rzeczywiste już ich nie sponsorują :P
Tylko ciekawe czy koncern może się jakość odgryźć za straty wizerunkowe na takim pisemku.
Najlepszy jest cytat:
Moim zdaniem: gdybym jako klient otrzymał taką pisemną informację od producenta/importera, poprosiłbym o zwrot pieniędzy i zabranie sprzed mojego domu bezużytecznego auta. Importer nie zgodziłby się, ale ja wygrałbym z nim w sądzie, bo taki pojazd jest niezgodny z umową. Skoro koło zapasowe jest zbyt ciężkie, by je wozić w aucie, to co z codziennymi zakupami?
i nie odnoszę tego bezpośrednio do tematu, bo
. Jakie są opinie to przecież każdy może przeczytać i samodzielnie wyciągnąć wnioski. Jednak mając na uwadze, to że jak dotychczas o nowych TSI nic złego nie napisano, a jeździ już ich trochę - to raczej należy odebrać jako pozytyw. I tak uczciwie to należy oddzielić zdecydowanie grubą kreską TSI w O2 i TSI w O3, bo oprócz oznaczenia TSI nic wspólnego ich nie łączy. I tutaj należy podkreślić czego dokładnie dotyczy narzekanie - a dotyczy O2. Nie wrzucajmy więc wszystkiego ze znaczkiem TSI do jednego worka, ale posiadając szczegółową wiedzę uszczegóławiajmy również wypowiedzi, bo jeszcze nie wiemy czy słusznie, ale przez pryzmat poprzedniej generacji skreślamy obecną, a jak już napisałem - nie wiemy czy słusznie, bo może się okazać bardzo udana.
ops: Pozwólcie cieszyć się posiadaczom tsi z tego co mają, zwłaszcza wielu tym, którzy świadomie podjęli ryzyko... to oni sami zmierzą lub już zmierzyli się z problemami i tyle.
Komentarz