Maicroft, chodzi o to ze kawalki reflektora wyciagalem z komory filtra-dalej i tak by nie przeszly, bo gdyby nawet filtra nie było tuz przed przeplywka jest siateczka blokujaca nieporzadane w kolektorze elementy.
Tak, to jest silnik AGR
Przy 1500 jest "tąpnięcie", przy zmianie biegów poki obroty nie przeskocza tej magicznej granicy jest lipa - pozniej idzie jak trzeba.
Zwracam uwage ze zaraz po odpaleniu na pozostawionym przez noc silniku - pierwsze ruszenie jest ladne i plynne
Tak, to jest silnik AGR
Przy 1500 jest "tąpnięcie", przy zmianie biegów poki obroty nie przeskocza tej magicznej granicy jest lipa - pozniej idzie jak trzeba.
Zwracam uwage ze zaraz po odpaleniu na pozostawionym przez noc silniku - pierwsze ruszenie jest ladne i plynne

ALe wracając do rzeczywistości ... nie widzę powodu do wstydu z moimi xenami w porównaniu do tego całego "śmieciowiska z allegro" które na codzień mnie i innych oślepia. I co ja mam zrobić? wydałem 1700 na lampy, żeby nie oślepiać takiego idioty, który wydał 400 PLN i leje "po gałach" i jeszcze się z tego cieszy a kumple dresy dla lansu też zakładają takei badziewie do starych polonezów. To chyba ja oszalałem bo tyle kasy wydałem, żeby nie stwarzac zagrożenia.
Komentarz