Tylko ze ja powiedzmy bujam sie z problemem od pazdziernika, tylko ze ostatnio bardzo malo jezdze tym autem, wiec wielkiego cisnienia nie mialem, ale jak wsiadam, to auto ma byc pewne, a ostatnio odnosze wrazenie, ze ma szanse stanac gdzies gdzie uzna to za stosowne
Skrzynia DSG - jakie przebiegi bez napraw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez WaciakZamieszczone przez fabia RS DSGCHIPTUNING: nie, choc kto wie... byle nie w comsport :x
[ Dodano: Nie 03 Mar, 13 13:07 ]
19 tys ? :shock: nooo ........
na ktorym biegu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fabia RS DSGoctavia jest z 07'... choc ma tylko 117000 km
a nie np nieodpowiedniego fabrycznego softu albo nierobienia nastawów podstawowych przy wymianie oleju i filtra? albo wymiana częściowa oleju w skrzyni?
sorki za OT ale dowiedziałem się ostatnio, że pełna wymiana oleju w DSG6 to ok 8,5l a z płukaniem to ok 16 litrów- może ktos to potwierdzić???przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
*fabia RS DSG, a jesteś pewnien że to wina wirusa?*
jesli po ponownym wgraniu orginalu wszystko wrocilo do normy i tak jest do dzis(rok)to chyba jednak wirusek
*a nie np nieodpowiedniego fabrycznego softu albo nierobienia nastawów podstawowych przy wymianie oleju i filtra? albo wymiana częściowa oleju w skrzyni?*
caly czas serwis skody wiec niewiem....
*sorki za OT ale dowiedziałem się ostatnio, że pełna wymiana oleju w DSG6 to ok 8,5l a z płukaniem to ok 16 litrów- może ktos to potwierdzić???[/quote]*
jesli chodzi o ilosc oleju to co serwis to inny litraz
:zlosnik: :thank: :lol:
ale o plukaniu to 1 slysze (czytam ) z tego co pamietam to pierwsza wymiana to najwiecej oleju.......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fabia RS DSGcaly czas serwis skody wiec niewiem...
w poprzednich nie wiedzieli że cos takiego trzeba robić :roll:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez fabia RS DSGcaly czas serwis skody wiec niewiem...
w poprzednich nie wiedzieli że cos takiego trzeba robić :roll:
Komentarz
-
Komentarz