Witam. Panowie proszę o info z książki serwisowej tej Octavi. Kupiłem ją w kwietniu i wiem tylko że ma oryginalny przebieg. Ale co było robione i gdzie bardzo by mi pomogło.
Witam, jadę dzisiaj obejrzeć O1, czy jest możliwość uwierzytelnienia przebiegu pi VIN, auto rzekomo ma ~150k przebiegu. Koło 11 muszę już coś wiedzieć.
Witam, noszę się z zamiarem kupna Skody Fabii I z 2004r.
VIN:TMBPC46Y144086122
Prosiłbym o jakieś dodatkowe informacje na temat tego samochodu bo przebieg wydaje mi się podejrzanie niski.
Z góry dziękuję za pomoc
Mój mail: [email protected]
Witam czy jest ktoś wstanie w stanie sprawdzić po vinie historie auta tylko w bazie Polskiej nie ma bo z tego co wiem te auto jest polizingowe i jeździło w firmie w Holandii i poza podstawowymi rzeczami nic nie ma w naszej bazie a wiadomo chodzi mi o historie przebieg itd. Jak cos podam vin TMBBS61Z58C010827 jak ktos jest wstanie pomóc dajcie znać
[ Dodano: Czw 19 Wrz, 13 16:58 ]
Witam czy jest ktoś wstanie w stanie sprawdzić po vinie historie auta tylko w bazie Polskiej nie ma bo z tego co wiem te auto jest polizingowe i jeździło w firmie w Holandii i poza podstawowymi rzeczami nic nie ma w naszej bazie a wiadomo chodzi mi o historie przebieg itd. Jak cos podam vin TMBBS61Z58C010827 jak ktos jest wstanie pomóc dajcie znać
Witam. Jeśli to możliwe proszę o wskazanie wszystkich danych odnośnie wyposażenia i innych, które można uzyskać po VIN-ie następującego autka TMBDA21Z452017404. Z góry dziękuję za odpowiedź. Mój e-mail to [email protected]. Pozdrawiam.
Komentarz