Witam.
Czy może mi ktoś pomóc rozkminić historię serwisową Skody Octavii II?
Samochód przyjechał z Niemiec i nie ma książek.
W ASO każa sobie płacić za przegląd przedzakupowy
VIN:
TMBCA61Z548006989
Planuje, a raczej już zaplanowałem i teraz już tylko poszukuje zakup drugiego auta w rodzinie, tym razem coś tylko dla mnie. Wyjeździłem się służbowa fabią do tego stopnia że kupiłem prywatną Octavie w kombi, i teraz czas na wozidełko w postaci Superba. Prośba o pełny raport jeśli jest to możliwe odnośnie tego auta TMBAE73T999020454, być może ktoś się trafi kto już sprawdzał auto z tej aukcji http://otomoto.pl/skoda-superb-czarn...C26283615.html to też chętnie poznam opinie.
Co posiadam każdy widzi, jeśli kogoś interesują jakieś informacji z użytkowania Octvai 2 fl 2009r z silnikiem BMM w DSG to chętnie się podzielę. Z góry wielkie dzięki za info jeśli uda się zdobyć jakieś na temat tego vinu.
Michał Stańczak, według ogłoszenia bezwypadkowe , ale 3x był na lakierni. :szeroki_usmiech :evil:
kyrie elejson, już nie można znaleźć auta bezwypadkowego, nie wiesz może jakie to były naprawy, znaczy jakie elementy, w serwisach może mają jakieś kody napraw?
Witam. Prosił bym o rozkodowanie numeru VIN Skoda Octavia 2
TMBCS21Z172110795 zależy mi przede wszystkim na wyposażeniu? da rade?
Wiem już że ta skodzina jest prawdopodobnie z Belgii, 06/07rok, 1.9 tdi 105km
JAkby ktos mógł sprawdzić podany tam VIN a wiec TMBHS61Z698013329.
Interesuje mnie to co da rade wyciagnac na temat historii serwisowej a i lista wyposazenia by sie przydala. Może być na PW
WITAM MAM PROŚBĘ CZY MOŻE MI KTOŚ SPRAWDZIĆ SOKDĘ OKTAWIĘ II BO ZAMIERZAM KUPIĆ NR VIN TMBCS21Z36222099 INTERESUJE MNIE PRZEBIEG I OSTATNI KONTAKT W SERWISIE DZIĘKI I POZDRAWIAM
Cześć
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Octavii 1 z 2009 roku. Samochód nabyłem z firmy leasingowej, ale niestety nie dostałem do niej żadnej historii serwisowej. Skoda ma na liczniku 87000 km więc i chciałbym się dowiedziećczy miała już wymieniany rozrząd, kiedy świece itp. Bardzo bym prosił forumowiczy, którzy mają dostęp do bazy danych serwisowych Skody o zrobienie mi wydruku z całą historią serwisową auta. Wiem, że samochód był serwisowany w ASO Lelek w Sopocie, bo taką mam naklejkę od oleju. Z góry dziękuję za pomoc.
Komentarz