witam czy można rozkodować wyposażenie i historię serwisową oraz obecność dpf TMBHE61Z9A8014230 info na [email protected] dziękuję za pomoc.
VIN
Zwiń
X
-
Cześć
Mogę prosić o sprawdzenie OII 1.6mpi 2005r.
nr VIN TMBGA61Z652069184
proszę o odpowiedź na PWByła Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
Witam
Mam gorąca prośbę o podanie inf. zawartych w vinie TMBGE61Z4A2057551 skoda octavia diesel 2009 r. W szczególności czy auto posiada dpf i czy jest to silnik cr czy pd.
Słyszałem różne negatywne opinie o silniku 2,0 tdi pd, stąd moje pytanie
Z góry dziekuje za odpowiedź.
Pozdrawiam
Tuptus
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarezzCześć!
Jeśli ktoś mógłby mi ptzetłumaczyć łopatologicznie z angielskiego/GoogleTranslatorowego polskiego na język osoby z wiedzą na poziomie "VAG Codes for Dummies" następujące kody:
E09 = "King Kong" albo E09 special supply scope for Malaysia models => tłum. z ang. dosł. jest zbyt idiotyczne, żeby cytować... a nic mądrego sam nie umiem sklecić
1K0 without clutch actuation - co to za ustrojstwo to włączanie sprzęgła, a raczej jego brak (dosł. tłum. z ang. actuation)?
G14= front shock absorption - j.w. tłum. przednia amortyzacja :?: :!:
L20 = Suspension range 20 installation control only, no requirement forecast - L20 = 20 tylko zakres kontroli instalacji zawieszenia , bez wymogu prognozy (WTF?!)
8YP = Radio "MID": co to za cechy to "MID" oznacza? Średni rozmiar?
0QE = Nameplate set "1.6" 0QE=Tabliczka znamionowa ustawiona na "1.6" Co to za ustawienie?Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez biegiWitam . Mam pytanie chcem zakupić skode octavie 2010 po lifcie 1.9tdi czy te modele maja filtr cząsteczek? i czy po numerze vin można sprawdzić czy akurat ta octavia ma?
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Cześć,
Mam okazję zostać właścicielem Octavii 2 Combi, oglądałem auto i wygląda na godne zakupu. Jako że jestem tu świeżak proszę o pomoc w rozszyfrowaniu historii auta - mam do niego VIN TMBJS21Z7B2016551. W serwisie chcą właściciela, ale to jest niemożliwe (auto po flocie). Z książki wynika że auto było normalnie serwisowane, ale nie wiem co ewentualnie z mechanicznych spraw było wymieniane, a mam pewne obawy (chyba jak każdy przed zakupem ropniaka). Z góry dziękuję za pomoc."...Jeszcze będzie czas by odpoczywać..."
Komentarz
-
-
Gość
Witam,
planuję kupić auto i chciałbym poprosic o sprawdzenie wszelkich informacji - VIN TMBAH93T2C9012724.
Wszelkie info proszę na PW. Z góry serdecznie dziękuję.
Komentarz
Komentarz